Výroba a recepty vycházejí z více než 1000 let staré slovanské tradice výroby medoviny v Polsku. Medovina byla podávána na královských stolech prvních Piastů, později se stala jednou z ikon polské šlechty. Nevařená medovina Słowiański trójniak je obohacena o speciálně vybrané bylinné a kořeněné koření. Dlouhá doba zrání ji dodává jedinečnou chuť a aroma.
Stručně o výrobci Apis
Tradiční výrobce polské medoviny od roku 1932.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.metheglin
Tradiční kvašená medovina s přídavkem kořenění nebo bylin, které mohou být vyluhovány v různé fázi výroby.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.