Přímo z kakaových bobů: Za každou tabulkou stojí mnoho lidské práce. Kakaové boby se musí nejprve ručně přebrat. Poté příjde na řadu pražení a odslupkování. Očištěné boby se dají do kamenného mlýna a po 24 hodinách vznikne hladká 100% čokoláda. Přidáním třtinového cukru, medu a sušeného mléka získáme mléčnou čokoládu.
Jednoduché složení
V naší čokoládě naleznete jen vybrané suroviny jako jsou kakaové boby, třtinový cukr, sušené mléko náš med a pyl perga.
https://www.pleva.cz/static/k/k5821c35d440e9-161101-cokolady-pleva-42-1000x.jpg" />
Mléčná čokoláda medem a pergou
Spojením čokolády, třtinového cukru, sušeného mléka, českého medu a pylu pergy získáme báječnou pochooutku.
Hmotnost: 47g
Stručně o výrobci Pleva
Výrobna včelařské firmy Pleva zahrnuje sortiment nejen medovin, ale i dalších včelích produktů a kosmetiky. Medovina je vyráběna za studena.med
Nabízíme vás české medy od včelařů, kteří medy zpracovávají šetrným způsobem.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.