De Mederie
De Mederie založil Jorre Vanhemmens. Začínal jako vášnivý sládek ve věku 18 let, ale své zkušenosti chtěl využít pro méně známé lahodné nápoje a pustil se do výroby medoviny a cideru. Všechny medoviny zrají v sudech a značný počet ciderů prochází stejným procesem.
Jorreho vášeň a zkušenosti jako řemeslného sládka piva jsou základem pro De Mederie. Od 17 let až dosud stážoval doma i v zahraničí a studoval biochemii.
Cidery jsou výhradně spontánně fermentované, vyrobené z místně sbíraných jablek a části moštových jablek z Normandie, které se každoročně nakupují během speciálního výletu. Na základě kreativity a zkušeností ze světa řemeslného piva je představena rozmanitá nabídka ciderů.
Objevte tedy kromě jablečných moštů také naše mošty z bobulí, hruškový mošt a třešňové víno!

Černý rybíz, maliny a spousta slunečnicového medu jsou ingrediencemi první belgické medoviny značky De Mederie. Zrála v dřevěných sudech. Odkazuje na desku Red Hot Chili...

Belgická medovina 4 roky vyzrálá ve dvou sudech! Tato medovina je extra speciální, protože zrála ne méně než 4 roky v různých sudech po whisky a poté zrála dále v sudu po bourbonu.

Černorybízová belgická medovina zrající v sudu od francouzského červeného vína. Ne méně než 1000 gramů/l černého rybízu (černý rybíz) a hodně medu. Po vzoru některých slavných...
Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem