Cidery bez přidaného cukru, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Filtrováno
Perlivost
Přidané CO2
Země původu
Polosuchý, perlivý cider, který je vyroben převážně z jablek s lehkou hořčinou. Tím dostává hlubší a výraznější charakter, který je velmi povedený a vyvážený.
Polosladký a perlivý cider, který je velmi dobře pitelný. V chuti mírně a svěže nakyslý. Harmonický a vyvážený a na degustacích velmi oblíbený.
Polosuchý a perlivý řemeslný. Patrná kyselinka se středním zbytkovým cukrem a intenzivní aromatika díky dlouhému zrání. Příjemné a vyvážené.
Suchý, perlivý cider s patrnou kyselinkou. Dlouhé a pomalé zrání, zaručuje výraznou a příjemnou aromatiku. Vyrobeno z jihočeských jablek.
Řemeslný cider vyráběný jen z jedné unikátní staré odrůdy jablek - Kardinál. Cider pochází z valašského regionu. Je suchý, kořenitý s patrnou kyselinkou
Silný výrazný cider vyráběný pouze z jedné odrůdy jablek - Koženáče. Výrazný styl, charakteristická kyselinka. Nesířen, nefiltrován, nepasterován. Vyrobeno na Valašsku.
Suchý cider z jedné odrůdy jablek - valašské Jaderničky. Výrazná kyselinka, kořenitý charakter, který je typický pro řemeslné cidery. Nefitrováno, nesířeno. Vyrobeno na Valašsku.
Suchý cider vyráběný jen z jedné odrůdy jablek - klasické Strýmky. Výrazná kyselinka, dlouhá dochuť. Nefiltrováno, nesířeno. Vyrobeno na Valašsku.