Suchý a druhotně kvašený cidre z jablek z českých sadů z Českého lesa.
Perlivý jablečný cidre brut. Vyrobený tradiční metodou kontrolované fermentace, druhotným kvašením v tancích a dlouhým dozráváním na ušlechtilých kvasinkách.
Charakter: silný a suchý, velmi perlivý, nepasterovaný, SO2 a CO2.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Kolowrat cider
Tradiční „craft“ cider
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Tradiční „craft“ cider