Každá odrůda jablek má svůj charakter. Některé jsou dobré na jídlo, některé se hodí do kuchyně, některé se hodí na výrobu cideru nebo jiných alkoholů.
Na světě existuje okolo 30 000 druhů popsaných odrůd. Cider se obvykle vyrábí z více odrůd, protože vhodnou kombinací docílíme komplexní stavby cideru. Jaký je však cider jen z jedné odrůdy? Může být stejně zajímavý? Co Vám nabídne ta které odrůda? O tom bude tato degustace.
Degustace je určena mírně pokročilým fanouškům cideru, ale také všem, které baví zajímavé chutě a nebojí se jich.
Na degustačním seznamu naleznete 10 jednodruhových ciderů, které doplní občerstvení, výklad a nějaký bonusový cider.
Degustace začíná 14.11. v 18:00, Medovinárna, Na Zderaze 14, Praha 2
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.