Francouzský cidre
Největším výrobcem cideru je dnes Francie, kde se tento nápoj jmenuje cidre. Podle zdejšího práva je možno cider vyrábět pouze z čerstvých jablek nebo ze směsi jablek a hrušek. Tradiční francouzský cidre je delikátně lehký šumivý mok a proto se většinou stáčí do lahví typu champagne s korkovou zátkou a drátěnou ochranou. V poslední době se objevily i druhy prodávané v lahvích s korunkovým uzávěrem, což svědčí o menším množství bublinek. Hlavními producenty cideru ve Francii jsou oblasti Normandie a Bretaně, které jsou také známé pro jejich tradiční sladký cidre. Cider je zde tak oblíbený, že pro mnoho Bretoňců je jedinou možnou volbou nápoje.
Nejprodávanější
Značky
Filtrováno
Odrůdový
Pasterizovaný
Perlivost
Přidané CO2
Příchuť
Sladkost
Osvěžující perlivý nealkoholický nápoj, pro ty co zrovna nemůžou pít klasický cider
Osvěžující perlivý nealkoholický nápoj, kombinace hrušky a jablka, pro ty co zrovna nemůžou pít klasický cider.