Dwójniak se vyrábí přirozenou fermentací alkoholové mladiny (1 díl medu + 1 díl vody). Dozrávání trvá asi 4 roky mu poskytuje jedinečnou chuť a vůni. Přidává se šťáva z černého rybízu.
Stručně o výrobci Apis
Tradiční výrobce polské medoviny od roku 1932.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.