Tento jedinečný dwójniak je vyroben z čistého lipového medu z lesů Borecka na severu Polska. Dlouhodobě vyzrálý. Obsah alkoholu přibližně 16%.
Dlouhá doba zrání dává medovině jedinečnou sametovou chuť. Lehká hořkost pochází z lipového medu a vyrovnává sladkost typického dwójniaku. Jeho bledá slámová barva a silná lipová chuť vytvářejí dojem, že červenec bude trvat navždy - bez ohledu na sezónu.
Medoviny kategorie Dwójniak a Połtorak se nechává vyzrávat 3-5 let.
Stručně o výrobci Pasieka Jaros
Výroba tradiční polské medoviny započatá v roce 1991.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.přírodní
Medovina se vyrábí kvašením z medového roztoku a následným zráním. Typický poměr medu vůči vodě je 1:2. Do medoviny označované jako "přírodní" se nepřidávají další přísady (jako koření, byliny nebo ovoce). Aroma a chuť medoviny odráží charakteristiku použitého medu.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.