Víno připravené doslazením jablečného moštu medem a následným prokvašením.
Jedná se o hluboce prokvašené, suché víno. Vyznačuje se unikátní barvou a vůní jako důsledek použití vybraných odrůd jablek.
Výrobek obsahuje kysličník siřičitý vzniklý přirozeným kvašením, jehož množství je nad hranicí, kdy je nutné uvádět siřičitany jako alergen.
Jedná se o hluboce prokvašené, suché víno. Vyznačuje se unikátní barvou a vůní jako důsledek použití vybraných odrůd jablek.
Výrobek obsahuje kysličník siřičitý vzniklý přirozeným kvašením, jehož množství je nad hranicí, kdy je nutné uvádět siřičitany jako alergen.
Stručně o výrobci Jaroslav Lstibůrek
Výrobce medovin a medových vín, která upoutají tím, že jsou výraznější prokvašené a méně sladké. Zajímavostí výroby jsou speciální druhy jako melomely či cysery.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.cyser
Cyser je ovocná kvašená medovina (Melomela), v níž se místo vody použije jablečný mošt anebo cider.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.