Perlivá medovina "NOČ" představuje vrchol včelařských znalostí výrobce. Šumivá medovina se vyrábí podle slavného francouzského procesu kvašení v lahvích, což je proces, kterému dnes říkáme klasická „šampaňská“ metoda nebo metoda tradiční.
Užijme šumivou medovinu rozhodně vychlazenou na 6-8°C. V ústech má perlivá medovina svěžest a lehkost. Medové aroma, osvěžující chuť a hravé perlení drobných bublinek dělají z perlivé medoviny jeden z top nápojů.
Na sklenku perlivé medoviny potřebujeme až 50g nejkvalitnějšího slovinského medu. V perlivé medovině "NOČ" je převážně květový med z nedotčených luk na úpatí Štôly, ale také trochu lipového medu z Bledské oblasti a lesní med z Jelovice.
K výrobě této perlivé medoviny byl použit med nejvyšší kvality, slovinský med s chráněným zeměpisným označením.
Co kromě medu ještě obsahuje šumivá medovina "Noč"? Odpověď je jednoduchá: NIC! Perlivá medovina se vyrábí pouze z vody a medu, které jsou podrobeny fermentačním procesům s kvasinkami.
Šumivá medovina je podle nám známých informací vyráběna klasickým způsobem výhradně slovinskými včelaři!
Šumivá medovina může být jedinečným a jedinečným dárkem, můžete ji podávat na speciální oslavy a nezapomenutelné události. Perlivá medovina "NOČ" nenechá nikoho lhostejným.
Šumivá medovina
Šumivá medovina je prémiový alkoholický nápoj vyrobený sekundárním kvašením v lahvi, jehož základem je prvotřídní medovina. Jedná se tzv. medovinové šampaňské. Šumivé medoviny se aktuálně vyrábějí převážně ve Slovinsku.
Šumivá medovina
Medovina označovaná jako "medovinové šampaňské" je vyráběná klasickou metodou druhotného kvašení v lahvi. Základem je prvotřídní medovina. Tento náročný výrobní proces může trvat 3-10 let. Výroba této speciality je soustředěna zatím jen ve Slovinsku.
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Jsme oficiálními dovozci medoviny a cideru do České republiky. V případě nákupu na firmu vás tedy ušetříme všech administrativních procesů spojených se spotřební daní.
Výrobce Čebelarstvo Noč
Včelařství Boštjan a Anton Noč je slovinské rodinné včelařství s bohatou tradicí nepřetržitého včelaření již více než století.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Včelařství Boštjan a Anton Noč je slovinské rodinné včelařství s bohatou tradicí nepřetržitého včelaření již více než století.
Kromě mnoha medových produktů se zabývají i výrobou medoviny a šumivé medoviny, kterou nyní nabízí i menších lahvičkách objemu 0,375 litrů.