Bio kvalita
Kód: SI1411A | Značka: Evin Gaj

Evin Gaj - Edina - Šumivá organická medovina - 0,75 l 11,8%, sklo

944 Kč / ks 780,17 Kč bez DPH
Na dotaz
Klasickou metodou vyráběná organická šumivá medovina kvašená z medu v bio kvalitě v nejčistších lokalit Slovinska. Tato šarže je suchá a dodáváme ji bez dárkové krabičky (Fotografie ilustrativní)
Možnosti doručení
Kategorie: Šumivé medoviny
Hmotnost: 1.75 kg
Země původu: Slovinsko
Výrobce: Jože Cemič s.p.
Typ medu: nektarový
Způsob výroby: za studena
Alkohol: 11,8%
Sladkost: suchá
Objem: 0,75 l
Cena/l: 1 258,67 Kč
Originální název: Edina (organická šumivá medovina)
Složení: voda, med, cukr
Konzervanty: siřičitany
Pořadí novinky: M0587
Cena na prodejně: 995,00 Kč
Bio kvalita: ano
Položka byla vyprodána…
Precizně vybraný sortiment
Pečlivý výběr sortimentu
Při výběru dodavatelů nejdříve prověřujeme kvalitu a pak teprve ochutnáváme.
Netajíme složení produktů
Netajíme složení produktů
Většina prodejců záměrně neuvádí složení medovin. U poctivých medovin není co tajit.

Klasickou metodou vyráběná organická šumivá medovina kvašená z medu v bio kvalitě v nejčistších lokalit Slovinska. Tato šarže je suchá a dodáváme ji bez dárkové krabičky (Fotografie ilustrativní).

Tato šarže je suchá a dodáváme ji bez dárkové krabičky (Fotografie ilustrativní)

Medovina

Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.

Šumivá medovina

Medovina označovaná jako "medovinové šampaňské" je vyráběná klasickou metodou druhotného kvašení v lahvi. Základem je prvotřídní medovina. Tento náročný výrobní proces může trvat 3-10 let. Výroba této speciality je soustředěna zatím jen ve Slovinsku.

Druh medu

Světlý med květový neboli nektarový je původem z nektaru rozličných květin. Včely pak v úle nektar přetvářejí na med. Obsahuje lehce stravitelné cukry.

Proces výroby

Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.

Jsme oficiálními dovozci medoviny a cideru do České republiky. V případě nákupu na firmu vás tedy ušetříme všech administrativních procesů spojených se spotřební daní.

Výrobce Evin Gaj

Ekologické včelařství a výroba medových produktů a medoviny v bio kvalitě

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Ekologické včelařství a výroba medových produktů a medoviny v bio kvalitě

Výrobní společnost : Jože Cemič s.p.

POTVRĎTE PROSÍM, ŽE VÁM JIŽ BYLO 18 LET.

VSTUPUJETE DO SEKCE, KDE PLATÍ NAŘÍZENÍ STÁTU

ZÁKAZ PRODEJE ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ OSOBÁM MLADŠÍM 18 LET