Kód: CZ5562B | Značka: Kubešův med

Kubešův med - Zázvor v pastovaném medu - 250 g

174 Kč / ks 155,36 Kč bez DPH
Na dotaz
Pro všechny milovníky chuti lehce štiplavého zázvoru bude tento jemně mletý kořen v pastovaném medu tím pravým pokušením. Zdravá pochoutka plná aromatické až citrusové chuti nejen pro zimní měsíce. Med pochází z oblasti Nízkého Jeseníku.
Možnosti doručení
Kategorie: Medy s přísadami
Hmotnost: 0.4 kg
Země původu: Česko
Výrobce: Jan Kubeš
Objem: 250 g
Složení: květový med pastovaný 98 %, sušený mletý zázvor 2 %
Cena na prodejně: 185,00 Kč
Položka byla vyprodána…
Precizně vybraný sortiment
Pečlivý výběr sortimentu
Při výběru dodavatelů je pro nás kvalita na 1. místě! Pak samozřejmě ochutnáváme.
Netajíme složení produktů
Netajíme složení produktů
Většina prodejců záměrně neuvádí složení medovin. U poctivých medovin není co tajit.

Pro všechny milovníky chuti lehce štiplavého zázvoru bude tento jemně mletý kořen v pastovaném medu tím pravým pokušením. Zdravá pochoutka plná aromatické až citrusové chuti nejen pro zimní měsíce. Med pochází z oblasti Nízkého Jeseníku.

Med

Med je produktem včel. Med byl historicky prvním a hlavním člověkem používaným sladidlem. Dnes je oblíbený zejména pro své vlastnosti. Kromě kombinace převážně jednoduchých cukrů, obsahuje i hodnotné látky jako minerály, pyl, proteiny, vitamíny a další.

Výrobce Kubešův med

Rodinná včelařská firma z Olomoucka, která obhospodařuje včelstva v lesnaté oblasti Nízkého Jeseníku a zaměřuje se převážně na výrobu medoviny.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná včelařská firma z Olomoucka, která obhospodařuje včelstva v lesnaté oblasti Nízkého Jeseníku a zaměřuje se převážně na výrobu medoviny.

Kubešova manufaktura je malá rodinná včelařská farma, založená v roce 2002, která sídlí v Olomouci – Neředíně. Vlastní včelstva jsou z velké části umístěná v zalesněné krajině Nízkého Jeseníku. Tato oblast je pro včelstva vhodná i tím, že je poměrně ekologicky čistá. Není zatížena intenzivní průmyslovou a zemědělskou výrobou. Převažují zde louky, pastviny a lesy. Zatímco včelařské zázemí mají umístěno v kopcích, výroby medoviny mají nedaleko Olomouce.

Jejich záměrem je co nejšetrnější produkce kvalitního medu, aby se v něm zachovaly všechny biologicky aktivní látky, cenné pro naše zdraví. Zaměřují se na získávání druhových medů, tj. medů, v nichž převažuje typická vůně a chuť určité rostliny. Jak širokou paletu druhových medů se ten rok podaří získat, je dáno proměnlivostí přírody.

Z Kubešovy farmy odebíráme do Medovinárny medovinu od podzimu roku 2020 a zákazníci si hodně oblíbili přírodní varianty, bezinkovou a za zkoušku a ochutnání stojí i frizzante medoviny, které jsou unikátem na českém trhu.