Kód: CZ5562B | Značka: Kubešův med

Kubešův med - Zázvor v pastovaném medu - 250 g

174 Kč / ks 155,36 Kč bez DPH
Na dotaz
Pro všechny milovníky chuti lehce štiplavého zázvoru bude tento jemně mletý kořen v pastovaném medu tím pravým pokušením. Zdravá pochoutka plná aromatické až citrusové chuti nejen pro zimní měsíce. Med pochází z oblasti Nízkého Jeseníku.
Možnosti doručení
Kategorie: Medy s přísadami
Hmotnost: 0.4 kg
Země původu: Česko
Výrobce: Jan Kubeš
Objem: 250 g
Složení: květový med pastovaný 98 %, sušený mletý zázvor 2 %
Cena na prodejně: 185,00 Kč
Položka byla vyprodána…

Pro všechny milovníky chuti lehce štiplavého zázvoru bude tento jemně mletý kořen v pastovaném medu tím pravým pokušením. Zdravá pochoutka plná aromatické až citrusové chuti nejen pro zimní měsíce. Med pochází z oblasti Nízkého Jeseníku.

Med

Med je produktem včel. Med byl historicky prvním a hlavním člověkem používaným sladidlem. Dnes je oblíbený zejména pro své vlastnosti. Kromě kombinace převážně jednoduchých cukrů, obsahuje i hodnotné látky jako minerály, pyl, proteiny, vitamíny a další.

Výrobce Kubešův med

Rodinná včelařská firma z Olomoucka, která obhospodařuje včelstva v lesnaté oblasti Nízkého Jeseníku a zaměřuje se převážně na výrobu medoviny.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Rodinná včelařská firma z Olomoucka, která obhospodařuje včelstva v lesnaté oblasti Nízkého Jeseníku a zaměřuje se převážně na výrobu medoviny.

Kubešova manufaktura je malá rodinná včelařská farma, založená v roce 2002, která sídlí v Olomouci – Neředíně. Vlastní včelstva jsou z velké části umístěná v zalesněné krajině Nízkého Jeseníku. Tato oblast je pro včelstva vhodná i tím, že je poměrně ekologicky čistá. Není zatížena intenzivní průmyslovou a zemědělskou výrobou. Převažují zde louky, pastviny a lesy. Zatímco včelařské zázemí mají umístěno v kopcích, výroby medoviny mají nedaleko Olomouce.

Jejich záměrem je co nejšetrnější produkce kvalitního medu, aby se v něm zachovaly všechny biologicky aktivní látky, cenné pro naše zdraví. Zaměřují se na získávání druhových medů, tj. medů, v nichž převažuje typická vůně a chuť určité rostliny. Jak širokou paletu druhových medů se ten rok podaří získat, je dáno proměnlivostí přírody.

Z Kubešovy farmy odebíráme do Medovinárny medovinu od podzimu roku 2020 a zákazníci si hodně oblíbili přírodní varianty, bezinkovou a za zkoušku a ochutnání stojí i frizzante medoviny, které jsou unikátem na českém trhu.