Limitovaná edice
Kód: CZC2453A/24 | Značka: U tří dubů

U tří dubů - Sylván 2024 - 0,75 l sklo

234 Kč / ks 193,39 Kč bez DPH
Skladem (6 ks)
Sylvánské zelené
Možnosti doručení
Kategorie: Víno
Hmotnost: 1.5 kg
Země původu: Česko
Výrobce: Farma U tří dubů
Objem: 0,75 l
Cena/l: 312,00 Kč
Konzervanty: oxid siřičitý
Cena na prodejně: 255,00 Kč
Precizně vybraný sortiment
Pečlivý výběr sortimentu
Při výběru dodavatelů nejdříve prověřujeme kvalitu a pak teprve ochutnáváme.
Netajíme složení produktů
Netajíme složení produktů
Většina prodejců záměrně neuvádí složení medovin. U poctivých medovin není co tajit.

Sylvánské zelené.

Hrozny jsme jsme sklízeli při cukernatosti 21 °NM s cílem zachovat svěžest a zelenost která do Sylvánu patří.



Suché víno s expresivní vůní zeleného jablka.

Harmonická svěží chuť nabádající k dalšímu napití.



3,4g/l zbytkového cukru

5,6g/l kyseliny

12,5% obj. Alk.

víno

Zajímavá vína nemohou chybět ani v Medovinárně.

Výrobce U tří dubů

Farma U tří dubů je na Znojemsku. Mezi své aktivity zařadili i cider a perry, protože sadů mají dost. Perry je z hrušek Williams a na cidery používají i speciální odrůdy cider jablek z Anglie a Francie. V cideru je znát vinařské řemeslo.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Farma U tří dubů je na Znojemsku. Mezi své aktivity zařadili i cider a perry, protože sadů mají dost. Perry je z hrušek Williams a na cidery používají i speciální odrůdy cider jablek z Anglie a Francie. V cideru je znát vinařské řemeslo.

U Tří dubů je především farma, která je orientovaná na menší objemy kvalitní produkce širšího sortimentu. Koupíte u nich jak víno, tak ovoce a nyní i cider a perry z vlastních sadů. Jsou ze znojemska. Proto mají ke svému cideru takový vinařský přístup. Moderní technologie a dobré zkušenosti z oboru jim pomáhají dělat svěží, a voňavé cidery nebo perry, které se blíží více vínu než třeba francouzskému cidru.