Apis, Strana 3
Tradiční výrobce polské medoviny od roku 1932.
APIS Apiculture v Lublinu je vedoucím výrobcem medoviny a včelích medů. Výroba sahá až do roku 1932. Produkuje více než deset druhů medoviny - oceněné na výstavách v Polsku i v zahraničí. Výrobce kombinuje tradiční polské recepty s moderní výrobou včelích medů a medoviny. Moderně vybavené kontrolní oddělení - monitoruje kvalitu výrobků ve všech fázích výroby.
Výpis produktů
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Hutně sladká vysokoalkoholická polská dezertní medovina, dlouhé roky vyzrálá a dochucená aromatickou bylinou (Zubří tráva - Tomkovice vonná)
Medovina Klasztorny Dwójniak v 0,5 l kamenina + 2x engoba kameninové kalíšky v béžové dřevěné dárkové krabici
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže. V tmavé dárkové krabici s 2 keramickými kalíšky
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.
Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce. Obsahuje 500ml medovinu a 2 kalíšky v keramické engobě.
Tři nejnovější řemeslné medoviny z polské výrobny medovin Apis v dárkové krabičce.
Vyrábí se z nektarových medů se silnou vůní a štiplavou chutí. Nejsušší medovina v produkci firmy.
Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.
První řemeslná medovina Apis s přídavkem chilli papriček a zázvoru.
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním šťávy z černého rybízu.
