Kliment Cidre
Kliment Cidre jsou nyní jediné české BIO cidry vyráběné opravdu původním bretaňským stylem. Cidry mají hlubokou a robustní chuť, dlouhou perzistenci a vysokou perlivost a výrazné aroma. Dlouho zrají a řemeslně jsou naprosto precizní.
KLIMENT CIDRE je naturální cidre vznikající unikátní historickou metodou. Jeho kouzlo a výroba tkví v dlouhé a pomalé fermentaci čerstvě lisovaného moštu, která trvá 9 až 18 měsíců. Další rok a více dozrává v lahvích, kde si získává přirozenou perlivost. Cidre je nefiltrovaný, bez pasterizace, přidané síry a jakéhokoli doslazení. Směs jablek pochází ze speciálních odrůd na cidre a starých českých odrůd jabloní. Od jablka po skleničku si počká v průměru 3 – 5 let. Jedná se tak o jediný ročníkový cidre v ČR a mezi rarity patří i celosvětově.
Těmto cidrům nelze nic vytknout. Kromě základní řady se nyní objevují i limitované šarže speciálů.
Český cidre, vyráběný ve francouzském stylu dlouhou fermentací a dozráváním v lahvi, bez siřičitanu, konzervantů.
Český cidre, vyráběný tradiční francouzskou metodou – dlouhým kvašením a dozráváním v lahvi. Čistě přírodní produkt.
Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem