Belgická medovina
Do Česka jsme vám přivezli 14 druhů medovin od dvou lokálních medovinařství The Blacksmith's Meadery a De Mederie. Jedná se převážně o melomely, tedy ovocné medoviny s úplně brutálním množstvím ovoce, ale najdete mezi nimi i několik jedinečných přírodních medovin třeba z vřesového nebo pomerančového medu. A to by to nebyla Belgie, aby chyběl braggot nebo čokoládová medovina.
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby
Výpis produktů
Rosé de Brabant, yay! je nízkoalkoholická lehká medovina kvašená ze slunečnicového medu spolu s lesním ovocem a ostružinami.
Černý rybíz, maliny a spousta slunečnicového medu jsou ingrediencemi první belgické medoviny značky De Mederie. Zrála v dřevěných sudech. Odkazuje na desku Red Hot Chili...
Belgická medovina Sanguis Imperatoris je ovocná medovina vyrobená fermentací jablečno-hruškové šťávy s medem, do které je následně přidán černý rybíz, kaštanový med a vanilka.
Belgická malinová medovina. Sanguis Nobilis Plus Ultra je větší bratr běžného Sanguis Nobilis. Jde o velmi sladkou malinovou melomelu vycházející z amerického stylu. Sladkost je...
Belgická ostružinová bomba. Sanguis Nobilis Plus Ultra byla vyrobena s 900 gramy ostružin a 500 gramy medu na litr. Je docela sladká, ale tuto sladkost dokonale drží na uzdě...
Syn broskve! je velmi vydařená belgická broskvová medovina. Roční zrání na sudu po ex-meruňkové pálence.
Černorybízová belgická medovina zrající v sudu od červeného vína.
Belgický Original Sin V.3.0 je třetí šarže jablečné medoviny. Byla vyrobena mimo jiné z organické jablečné šťávy z Reine des étoiles, Belle de Boskoop, Joseph Mulsh, Golden...
Sladká tradiční medovina s vřesovým medem. Díky zrání na sudu ex-Kilchoman whisky zdědila krásnou kouřovou kvalitu. Je to perfektní medovina pro milovníka Islay a krásný úvod do...
Belgická medovina 4 roky vyzrálá ve dvou sudech! Tato medovina je extra speciální, protože zrála ne méně než 4 roky v různých sudech po whisky a poté zrála dále v sudu po bourbonu.
Černorybízová belgická medovina zrající v sudu od francouzského červeného vína. Ne méně než 1000 gramů/l černého rybízu (černý rybíz) a hodně medu. Po vzoru některých slavných...
