Cidery bez přidaného cukru
Cidery bez přidaného cukru.
Nejprodávanější

Cider, který je dochmelovaný za studena třemi druhy chmele pro získání skvělého až citrusového aromatu.

Suchý déle zrající cider z jablek z Tátova sadu z Líšnice u Prahy. Jemná kyselinka, lehká hořkost akorát.

Cider Magnetic Apple je 100% český z Polabských moštáren. Vyráběný u Kolína. Polosladký, oblíbený pro svou dobrou pitelnost.

Český cider se výraznými znaky zralých jablek vybraných odrůd, které cideru dávají plnou chuť a aroma.

Johannes cyder, psáno s tvrdým "Y" odkazuje k původním starým anglickým stylům. Tento je vyroben však z českých jablek z Táborska. Chuť je výrazná a opravdu extra suchá

Suchý cider od oblíbené značky Tátův sad. Jemná kyselinka, lehounká hořkost. Dobrá pitelnost.

Polosuchý, perlivý cider, který je vyroben převážně z jablek s lehkou hořčinou. Tím dostává hlubší a výraznější charakter, který je velmi povedený a vyvážený.

Polosladký a perlivý cider, který je velmi dobře pitelný. V chuti mírně a svěže nakyslý. Harmonický a vyvážený a na degustacích velmi oblíbený.

Polosuchý a perlivý řemeslný. Patrná kyselinka se středním zbytkovým cukrem a intenzivní aromatika díky dlouhému zrání. Příjemné a vyvážené.

Polosuchý, perlivý cider, který byl vyroben pouze ze jablek z jednoho unikátního sadu šlechtitelské stanice Holousy. Velký oblíbenec na našich degustacích, díky své vyváženosti...

Extra suchý speciál vyrobený z 1/2 z anglické odrůdy Dabinnet a 1/2 starých českých odrůd.

Český cidre, vyráběný ve francouzském stylu dlouhou fermentací a dozráváním v lahvi, bez siřičitanu, konzervantů.

Sladší varianta cidrů Kliment kořenité chuti. Cidre je "cloudy" tedy trochu kalný, více perlivý. V chuti převažuje svěží nasládlá kyselinka a kořenitější tóny jadřinců.

Český cidre, vyráběný tradiční francouzskou metodou – dlouhým kvašením a dozráváním v lahvi. Čistě přírodní produkt.

Český cidre, vyráběný tradiční francouzskou metodou – dlouhým kvašením a dozráváním v lahvi. Čistě přírodní produkt.

Český cidre, vyráběný ve francouzském stylu dlouhou fermentací a dozráváním v lahvi, bez siřičitanu, konzervantů. Ročník 2016

Polosladký cider z českých a francouzských jablek. Jen pár lahví medově zlatého Cidronautes 2018 vzniklo spojením starých českých jablečných odrůd s bretaňskými.