Suchý cider z jihozápadních Čech vyráběný z lokálních jablek tradiční technologií francouzských sadařů.
Poměrně suchý cider, který Vám připomene některé domácí cidery, co jste již ochutnali. Vyrábí se z lokálních jablek z oblasti venkovského Pošumaví. Převažují silné a plné chutě a spíše kyselejší charakter, který podtrhuje plnou prokvašenost.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Divoké jablko
Divoké jablko jsou cidery původem ze Strakonicka z Jižních Čech. Cidre vyznává francouzskou cestu výroby a inspiraci ovšem jablka pochází z místních sadů a sklizní. V lahvi dozrávané varianty mají hlubší a plnější chuť.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Divoké jablko jsou cidery původem ze Strakonicka z Jižních Čech. Cidre vyznává francouzskou cestu výroby a inspiraci ovšem jablka pochází z místních sadů a sklizní. V lahvi dozrávané varianty mají hlubší a plnější chuť
Základní řada nabízí výborný poměr výkon (kvalita)/cena. Demisec je u nás dlouhodobě jeden z nejoblíbenějších.