Extra suchý speciál vyrobený z 1/2 z anglické odrůdy Dabinnet a 1/2 starých českých odrůd.
Skvělá ukázka snoubení klasické anglické cider odrůdy jablka Dabinnet a starých českých odrůd. Výsledek nadchne fajnšmekry a milovníky opravdu echt poctivých ciderů.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Johannes Cyder
Johaness Cydery pochází z Tábora. Odkazují se na tradiční staroanglickou školu ciderů, kdy se to ještě psalo "cyder". Dobré zralé, fajn pitelné, a poměrně dost silné a trochu jiné než běžný český mainstream.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Johaness Cydery pochází z Tábora. Odkazují se na tradiční staroanglickou školu ciderů, kdy se to ještě psalo "cyder". Dobré zralé, fajn pitelné, a poměrně dost silné a trochu jiné než běžný český mainstream.