Polosuchý cider s pikatním pepřem.
Polosuchý řemeslný cider vyrobený z jablek z vlastních sadů v Kalech u Tišnova na Moravě. Tento cider je navíc unikátní v tom, že při zrání v něm byly macerovány tři druhy pepře - zelený, červený a burbonský. A to po dobu 3 měsíců.
Díky tomu má speciální pikantní chuť a vůni po pepři
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Náčelník
Řemeslný výrobce ciderů z Moravy
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Řemeslný výrobce ciderů z Moravy