Dezertní medoviny, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže



Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

Tato limitová řada polského dwojniaku je vyrobena smíšením medu a třešňové šťávy ve stejném poměru a následným kvašením a dozráváním po několik let.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.


Výroční medovina vyráběná spolu se šťávou z jablek, arónie a bezinky. Jako první medoviny z Pasieky Jaros byla nyní opět jubilejní medovina dozrávána v dubovém sudu. V retro...


Njörd je severský bůh moře, větru a plodnosti, patron rybářů a námořníků, dárce a ochránce bohatství. Jeho posvátnými zvířaty jsou rackové a tuleni.


Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním šťávy z černého rybízu.

Ořechy sklízené před sv.Annou dodávají výraznou hořce-ořechovou chuť, kterou nenajdete v jiné české medovině.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.



Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
