Kód: CZ0072/23

Nejoblíbenější české medoviny roku 2023 (10 ks)

2 559 Kč / ks 2 820 Kč Sleva 9 % 2 114,88 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Sestavili jsme pro vás kolekci 10ti nejlepších českých medovin na základě oblíbenosti. Degustaci si tak můžete udělat doma.
Možnosti doručení
Kategorie: Zvýhodněné kolekce
Hmotnost: 11.15 kg
Objem: 5,5 l
Cena/l: 465,27 Kč
Položka byla vyprodána…

Sestavili jsme pro vás kolekci 10ti nejlepších českých medovin na základě oblíbenosti. Degustaci si tak můžete udělat doma.

Nedostupné položky budou průběžně nahrazovány medoviny jiného druhu dle celkového pořadí od nejúspěšnějších.

1. místo: Včelařství Sláma - Staročeská medovina (barrique)
2. místo: Včelí farma Nosek - Medovina
3. místo: Radomilická medovina s propolisem
4. místo: Včelařství Sláma - Staročeská medovina - přírodní
5. místo: Radomilická medovina z tmavého medu
6. místo: Kubešův med - Kubešova medovina - přírodní archívní (lesní med)
7. místo: Včelařství Sláma - Medovina z Vysočiny - skořicová
8. místo: Hřebečská medovina - bylinná hořká
9. místo: Včelařství Sláma - Medovina z Vysočiny - original
10. místo: Hřebečská medovina - Archívní 10letá dezertní medovina (staročeská - z dubového sudu)

kolekce

V rámci kolekcí vám nabízíme zvýhodněný nákup produktů. Mnohé kolekce medovin jsou buď zaměřené na výběr od konkrétního výrobce anebo na určitý okruh nebo druh medovin.

Složení setu:

  • 1x Radomilická medovina z tmavého medu 0,5 l (Jiří Velek)

    Radomilická medovina je vyráběna kvašením z lesního medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Na výrobu je použit med z pozdních letních snůšek. Medovina má výraznější chuť i barvu. Potěší milovníky sladší chuti.

  • 1x Radomilická medovina s propolisem 0,5 l (Jiří Velek)

    Radomilická medovina je vyráběna kvašením z květového medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Je obohacena o propolis, což medovině zaručuje výraznější chuť pryskyřice a zvýrazňuje blahodárné účinky nápoje. Je specifická svou zlatavě – měděnou barvou.

  • 1x Medovina z Vysočiny - original 0,5 l (Jiří Sláma)

    Jemně hořká medovina z Vysočiny je originální rodinnou recepturou, která díky složení bylinek zajistí dobré trávení i duševní pohodu.

  • 1x Medovina z Vysočiny - skořicová 0,5 l (Jiří Sláma)

    Středně sladká medovina s jemnou příchutí vyluhované skořicové kůry.

  • 1x Staročeská medovina - přírodní 0,75 l (Jiří Sláma)

    Jemná přírodní staročeská medovina je vyráběná studenou cestou, bez přídavku koření nebo bylin, pouze kvašením z květových medů z oblasti Vysočiny. Dozrávaná je minimálně 2 roky v nerezovém tanku.

  • 1x Staročeská medovina (z dubového sudu - barrique) 0,5 l (Jiří Sláma)

    Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrává v dubových barrique sudech.

  • 1x Kubešova medovina - archívní (lesní med) 0,75 l (Jan Kubeš)

    Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková povidla. Dochuť je dlouhá, sametová.

  • 1x Hřebečská medovina - bylinná hořká 0,5 l (Ivana Bakrlíková)

    Pro podporu trávení jako digestiv doporučovaná hořká medovina s intenzivní kombinací 21 druhů koření a bylinek.

  • 1x Hřebečská medovina - Archívní 10letá dezertní medovina (staročeská - z dubového sudu) 0,5 l (Ivana Bakrlíková)

    Dlouhých 10 let v dubových sudech vyzrálá staročeská medovina s výraznou medovou chutí vyváženou 17 druhy koření a bylin.

  • 1x Medovina 0,5 l (Luboš Nosek)

    Výrazně sladká medová chuť medoviny vyráběné tradičním způsobem z květových a lesních medů čisté přírody v okolí Telče.

Fotografie setu může být ilustrativní. Vždy platí, co je uvedeno v popisu produktu. Občas musíme z důvodu nedostupnosti některých položek upravovat skladbu setů a ne vždy je stihneme hned přefotit.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: