Medoviny Półtorak jsou nejvíce oceňované medoviny na celém světě. Takto sladké medoviny se běžně jinde nevyrábějí. Obsahují nejvíce kvasitelných cukrů, avšak hlubokoprokvášejími kvasinkami získáme něco přes 16% alkoholu při zachování výrazné sladkosti.
Sladkost medu vyvažuje přídavek moštu z kyselejší odrůdy jablek.
V prodáváme v originální keramické butelce objemu 0,75 litrů.
Sladkost medu vyvažuje přídavek moštu z kyselejší odrůdy jablek.
V prodáváme v originální keramické butelce objemu 0,75 litrů.
Stručně o výrobci Pasieka Jaros
Výroba tradiční polské medoviny započatá v roce 1991.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.melomela
Melomela je ovocná medovina, při jejíž výrobě se místo vody (nebo části objemu vody) použije ovocná šťáva. V našich končinách je nejčastější použití višňové nebo černorybízové šťávy. Při kombinaci s jablečným moštem se pak nápoj nazývá jako cyser.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.