Novinka
Kód: SK0412X | Značka: Včelco

Včelco - Včelovina Speciál v dřevěném dárkovém boxu

540 Kč / ks 570 Kč Sleva 5 % 446,28 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".
Kategorie: Archívní medoviny
Hmotnost: 1.5 kg
Země původu: Slovensko
Výrobce: Včelco s.r.o.
Typ medu: smíšený
Způsob výroby: nevařená
Alkohol: 13,50%
Sladkost: sladká
Způsob úpravy: konzervovaná
Objem: 0,75l
Cena/l: 720,00 Kč
Vhodné jako dárek: pro mimořádné a sváteční události, pro přítelkyni nebo manželku
Originální název: Včelovina Špeciál
Složení: voda, med
Konzervanty: siřičitany
Dárkové balení: Dárková krabice v ceně

Tento set obsahuje následující položky:

  • 1x Včelovina Speciál 0,75 l (Včelco s.r.o.)

    Speciálním způsobem vyzrálá medovina, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".

  • 1x Dřevěná kazeta Včelco 0,2 kg (Včelco s.r.o.)

    Dárkový dřevěný box s logem Včelco Smolenice.

Fotografie setu může být ilustrativní. Vždy platí, co je uvedeno v popisu produktu. Občas musíme z důvodu nedostupnosti některých položek upravovat skladbu setů a ne vždy je stihneme hned přefotit.


Lahodný nápoj ze tří druhů medu s dotekem dubového dřeva. V chuti lze cítit včelí plástev s jemným náznakem čokolády, vanilky a sušeného ovoce.

Medovina, jako nejstarší alkoholický nápoj známý více než 10000 let, i dnes chutná tak dobře, jak si ji oblíbili králové, knížata a naši předci. Nápoj pro chvíle pohody s blízkými přáteli.

Stručně o výrobci Včelco

Malá výroba s velkým srdcem

medovina

Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.

přírodní

Medovina se vyrábí kvašením z medového roztoku a následným zráním. Typický poměr medu vůči vodě je 1:2. Do medoviny označované jako "přírodní" se nepřidávají další přísady (jako koření, byliny nebo ovoce). Aroma a chuť medoviny odráží charakteristiku použitého medu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.