Jednodruhové medoviny
Jednodruhové medoviny jsou vyrobené kvašením ze směsi druhového medu a vody bez přídavku koření nebo bylin. V Česku se setkáte nejčastěji s druhovými medovinami z akátového, lipového, slunečnicového či lesního medu. V naší nabídce druhových medovin máme nyní i medovinu z kaštanového medu, který je v ČR celkem vzácnost, ale například ve Slovinsku velmi častý a oblíbený.
Druhové medoviny jsou považovány za delikatesy mezi medovinami, neboť nechají vyniknout unikátní vůni a chuti použitého druhového medu. Nejhodnotnější jsou pak ty vyráběné studenou cestou.
Nejprodávanější

Německá přírodní medovina vyrobená studenou cestou kvašením španělského kaštanového medu. Upoutá již svojí hlubokou charakteristickou vůní, v chuti je ale medovina nahořklá a...

Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.

Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.

Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.

Šumivá medovina je vyráběna podle slavného francouzského postupu kvašením v lahvi. Originální medovina je vykvašená z kaštanového medu.