Velmi svěží cider, kde se harmonicky slučují sladké tóny a příjemná kyselinka částečně fermentovaného moštu. V lahvi dozrávající měkčí, svěží typ cideru od Divokého jablka.
Řemeslný cider vyráběný jen z jedné unikátní staré odrůdy jablek - Kardinál. Cider pochází z valašského regionu. Je suchý, kořenitý s patrnou kyselinkou
Silný výrazný cider vyráběný pouze z jedné odrůdy jablek - Koženáče. Výrazný styl, charakteristická kyselinka. Nesířen, nefiltrován, nepasterován. Vyrobeno na Valašsku.
Suchý cider z jedné odrůdy jablek - valašské Jaderničky. Výrazná kyselinka, kořenitý charakter, který je typický pro řemeslné cidery. Nefitrováno, nesířeno. Vyrobeno na Valašsku.
Když jablečný mošt vykvasí spolu s čerstvým zázvorovým kořenem. Po dvouletém zrání jsme před lahvováním přidali bio pomerančovou kůru, skořici, hřebíček, badyán a špetku...
Barikovaná varianta suchého cideru Divoké jablko. Větší a vyzrálejší. Poměrně suchý cider, zlatavé barvy a aroma zralého ovoce. Formátem odkazuje k francouzské tradici cidrů.