Półtoraky
Nejprodávanější
Značky
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby

K výrobě této polské medoviny nejvyšší kategorie je použito 2/3 medu ve směsi s vodou. Med je kombinací jarních květových nektarových medů s přídavkem pohankového medu. Sladkost...

Řemeslný półtorak s velmi sladkou medovou chutí přerušenou nádechem šťavnatých malin. Vyrábí se spojením 1 dílu medu s 0,5 dílu vody, kde více než 30% vody bylo nahrazeno...

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
