- Czwórniak se vyrábí z medového roztoku, který se skládá z 1 dílu vody a 3 dílů medu. Tento typ medoviny zraje jeden rok a je nejsušším ze všech druhů. Mívá kolem 11% alkoholu.
- Trójniak se kvasí z roztoku obsahujícího 1 díl medu a 2 díly vody, čímž vznikne medovina polosladká, která má od 12 - 15% alkoholu.
- Dwójniak je sladká medovina, která se vyrábí smícháním a prokvašením 1 litru medu a 1 litru vody a může dosahovat až 16% alkoholu. Dwójniak zraje 3-5 let.
- Półtorak se vyrábí v poměru 1 litr medu na 0,5 litru vody. Tento druh má nejvíce alkoholu mezi 15 - 18%. Je ze všech polských medovin úplně nejsladší a zraje nejdéle - 5 až 10 let.
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby

Lehký a osvěžující medový alkoholický nápoj, který nemůže chybět na žádné párty milovníků medoviny. Příjemný k popíjení doma během víkendu a odpočinku. Má výraznou medovou...

Lehký a osvěžující alkoholický medový nápoj. Lesní chuť s jasnými tóny esenciálních olejů, borovicových pryskyřic a chmelové hořkosti.

Vyrábí se z nektarových medů se silnou vůní a štiplavou chutí. Nejsušší medovina v produkci firmy.

Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.

Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.

Dobře vyvážená medovina připravená z nektarového medu s přídavkem višňové šťávy a výběrem koření vytváří harmonickou kombinaci chuti a vůně.

Medovina je vyrobena z jemného nektarového medu s přídavkem švestkového moštu. Kromě toho se přidává směs koření, která doplňují charakteristickou hořko-sladkou příchuť.

Tento polský trójniak je vyroben kvašením z aromatického včelího medu s přídavkem ovocných šťáv a koření. Na medovinu bylo použito 33% medu.

Zachovává hodnotu medu, protože není podroben tepelné úpravě. Jeho medové aroma a lehce nasládlá, jedinečná chuť pochází z pečlivě vybraných ušlechtilých včelích medů...


Tento polský Trójniak je jemně nasládlý, s výraznou chutí zralé švestky. Vyrábí se spojením 1 objemového dílu medu se 2 objemovými díly vody, kde více než 30% vody bylo...

Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.


Slaďoučká malinová medovina z Polska. Je zachována hodnota medu, protože není při výrobě podrobena tepelné úpravě. Sladkost medu, kterou snadno vnímáte, podtrhuje vynikající...


Koření, bylinky, černý rybíz a plátky růží obohacují výraznou medovou chuť a vůni s tóny ovoce, bylin a koření.

Zachovává hodnotu medu, protože není podrobena tepelné úpravě. Přídavek přírodní malinové šťávy dodává chuť zralých malin a harmonizuje s jedinečnou sladkostí.

Zachovává hodnotu medu, protože není podroben tepelné úpravě. Extrakt z vybraných bylin a koření i dubová kůra dodávají Dwójniaku Grunwaldzki tmavou barvu, výrazný kořenitý...

Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.

Tato polská medovina je kvašená ze stejného dílů medu a vody a směsí různých polských bylin. Je vyráběna studenou cestou. Je plněna do krásné keramické lahve vyráběné z...

Polská medovina kategorie dwójniak a současně melomela. Základ před kvašením tvoří 50% květového medu a 30% zbylého obsahu malinová šťáva. Je plněna do krásné originální...

Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

"Trójniak" vyrobený výhradně z pohankového medu, zrající se zrnkami brazilské a kolumbijské arabiky. Plná vůně kávy získaná výrobou studenou cestou se dokonale hodí k...

Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.

K výrobě této polské medoviny nejvyšší kategorie je použito 2/3 medu ve směsi s vodou. Med je kombinací jarních květových nektarových medů s přídavkem pohankového medu. Sladkost...

Sladký polský dwójniak se zajímavě sladkokyselou rybízovou chutí. Vyrábí se v ideálním poměru, spojením 1 objemového dílu včelího medu s 1 objemovým dílem vody, kde více než 30%...

Zachovává hodnotu medu, protože není podroben tepelné úpravě. Dwójniak Kormoran je směs speciálně vybraných druhů včelích medů. Přirozeně chutný a aromatický dwójniak bez přísad.

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

Medovina s přídavkem koření, jako je muškátový květ, skořice, pepř a chmel. 966 je odkaz na středověký zlatý nápoj s vůní koření dovážených kupci ze vzdáleného světa.

Vyrobeno z medů nejvyšší kvality z rodinného včelína. Ušlechtilý nápoj vyrobený klasickou metodou ze svazenkového a lipového medu.

Jemná a lahodná medovina kvašená z jarních lučních medů s vyluhovanými květy černého bezu.

Sladká medovina s vynikající, zakulacenou chutí a intenzivní vůní. Vyrábí se s přídavkem brusinkového džusu.



Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.