Trójniaky
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby
Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.
Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.
Tento polský trójniak je vyroben kvašením z aromatického včelího medu s přídavkem ovocných šťáv a koření. Na medovinu bylo použito 33% medu.
Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita
Dobře vyvážená medovina připravená z nektarového medu s přídavkem višňové šťávy a výběrem koření vytváří harmonickou kombinaci chuti a vůně.
Medovina je vyrobena z jemného nektarového medu s přídavkem švestkového moštu. Kromě toho se přidává směs koření, která doplňují charakteristickou hořko-sladkou příchuť.
Polosladká ovocná polská medovina "Svařená švestka" je vyráběná s přídavkem skořice. Ohřátá je vynikající.
Tento polský Trójniak je jemně nasládlý, s výraznou chutí zralé švestky. Vyrábí se spojením 1 objemového dílu medu se 2 objemovými díly vody, kde více než 30% vody bylo...
Osvěžující chuť medu spojená s hořkostí citrusových chmelů. Vařená polská medovina, dvakrát filtrovaná, s přídavkem chmele citra.
Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.
Zlatá včela se vyrábí procesem kvašení z roztoku v poměru 1 objem včelího medu + 2 objemy pramenité vody.