Dwójniaky
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby

Slaďoučká malinová medovina z Polska. Je zachována hodnota medu, protože není při výrobě podrobena tepelné úpravě. Sladkost medu, kterou snadno vnímáte, podtrhuje vynikající...

Zachovává hodnotu medu, protože není podrobena tepelné úpravě. Přídavek přírodní malinové šťávy dodává chuť zralých malin a harmonizuje s jedinečnou sladkostí.

Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.

Tato polská medovina je kvašená ze stejného dílů medu a vody a směsí různých polských bylin. Je vyráběna studenou cestou. Je plněna do krásné keramické lahve vyráběné z...

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Zachovává hodnotu medu, protože není podroben tepelné úpravě. Dwójniak Kormoran je směs speciálně vybraných druhů včelích medů. Přirozeně chutný a aromatický dwójniak bez přísad.

Sladká medovina s vynikající, zakulacenou chutí a intenzivní vůní. Vyrábí se s přídavkem brusinkového džusu.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním šťávy z černého rybízu.

Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.

Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je...

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.

Tato polská medovina se vyrábí studenou cestou kvašením ze stejných dílů medu a vody a s přídavkem směsi různých lokálních polských bylin.

Medovina Dwójniak Klasztorny přináší zpět bohaté dědictví metheglinů vytvořených v klášterních sklepech.

Polská medovina kategorie dwójniak a současně melomela. Základ před kvašením tvoří 50% květového medu a 30% zbylého obsahu malinová šťáva.

Ušlechtilý výrazně sladký polský „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.

Medovina vyrobená v klasickém polském stylu "dwójniak" - pouze z vody a medu. Je to medovina vařená, což znamená, že se směs vody a medu před kvašením povaří.

Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...

Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je...

Polská medovina kategorie Dwójniak se vyrábí studenou cestou kvašením ze směsi letního a podzimního medu a vodu v poměru 1:1 a s přídavkem aromatických doma pěstovaných bylinek.

Polský Dwójniak je studenou cestou vyráběná medovina a kvašená ze směsi lipového medu a vody v poměru 1:1. Velmi sladká druhová medovina s výraznou chutí lipového medu. Skleněná...

Polská medovina kategorie dwójniak a současně melomela. Základ před kvašením tvoří 50% květového medu a 30% zbylého obsahu malinová šťáva.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.


Tato limitová řada polského dwojniaku je vyrobena smíšením medu a třešňové šťávy ve stejném poměru a následným kvašením a dozráváním po několik let.


Výroční medovina vyráběná spolu se šťávou z jablek, arónie a bezinky. Jako první medoviny z Pasieky Jaros byla nyní opět jubilejní medovina dozrávána v dubovém sudu. V retro...

Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním šťávy z černého rybízu.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním černého rybízu šťávy.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.