Polská medovina, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby
Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita
Tento polský Trójniak je jemně nasládlý, s výraznou chutí zralé švestky. Vyrábí se spojením 1 objemového dílu medu se 2 objemovými díly vody, kde více než 30% vody bylo...
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.
K výrobě této polské medoviny nejvyšší kategorie je použito 2/3 medu ve směsi s vodou. Med je kombinací jarních květových nektarových medů s přídavkem pohankového medu. Sladkost...
Zlatá včela se vyrábí procesem kvašení z roztoku v poměru 1 objem včelího medu + 2 objemy pramenité vody.
Zachovává hodnotu medu, protože není podroben tepelné úpravě. Dwójniak Kormoran je směs speciálně vybraných druhů včelích medů. Přirozeně chutný a aromatický dwójniak bez přísad.
Medovina s přídavkem koření, jako je muškátový květ, skořice, pepř a chmel. 966 je odkaz na středověký zlatý nápoj s vůní koření dovážených kupci ze vzdáleného světa.
Jemná a lahodná medovina kvašená z jarních lučních medů s vyluhovanými květy černého bezu.
Sladká medovina s vynikající, zakulacenou chutí a intenzivní vůní. Vyrábí se s přídavkem brusinkového džusu.