Prodej po kartonech, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.
Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".
Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.
Delikátní bariková medovina z pomezí slovenského Pohronského Inovce a Tribeče. Tekovská medovina je vyráběna s vysokým podílem akátového medu.
Prémiová ovocná medovina kvašená z letního medu spolu borůvkovou šťávou a s dotekem malin a rybízu. Vynikající vzpomínka na letní večer za svitu hvězd.
Znamenitá vůně a chuť medoviny z akátového medu je zážitkem, který si žádný příznivec dobré medoviny nenechá ujít.
Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková...
Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým...
Freya v překladu znamená „Milovaná“ je v severské mytologii krásná bohyně, která je stejně jako její otec Njörd a její bratr a milenec zároveň Frey z rodu Vanů. Je označována...
Louhování skořicové kůry v medovině zanechalo nezaměnitelnou chuť, kterou jsme nechali bez dalších bylin. Medový nápoj milovníků skořice, vhodný ke sladkému mlsání nebo i pod...
Pro podporu trávení jako digestiv doporučovaná hořká medovina s intenzivní kombinací 21 druhů koření a bylinek.
Nanna („Matka“) je germánská bohyně květů. Žena boha Baldra, matka Forsetiho, milovala šperky. Nanna patří k rodu Ásů. Při pohřbu svého muže Nanna smutkem zemře.
Njörd je severský bůh moře, větru a plodnosti, patron rybářů a námořníků, dárce a ochránce bohatství. Jeho posvátnými zvířaty jsou rackové a tuleni.
Lahodná kombinace chmelu a medu podtržená hřebíčkem. Příjemná chuť knížecí medoviny nejlépe vynikne po ohřátí.
Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.
Kombinace koření dává této medovině harmonickou chuť a vůni. Vyrábí se s přidáním šťávy z černého rybízu.
Typická španělská perlivá a osvěžující medovina. S 5% alkoholu vhodná na letní párty. Zcela řemeslná výroba bez cukru, barviv, aromat a konzervačních látek.
Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita