Z výroba medoviny probíhá studenou cestou z včelího medu nejvyšší kvality, díky čemuž dojde k zachování všech vlastností medu.
Alkohol vzniká pouze kvašením medu a nejsou použity žádné konzervační látky.
Nedoporučuje se zahřívat na 50°C. Případný zákal je přírodního původu, nemá vliv a chuť ani kvalitu medoviny.
Alkohol vzniká pouze kvašením medu a nejsou použity žádné konzervační látky.
Nedoporučuje se zahřívat na 50°C. Případný zákal je přírodního původu, nemá vliv a chuť ani kvalitu medoviny.
Stručně o výrobci Radomilická medovina
Radomilická medovina je vyráběna za studena z včelího medu nejvyšší kvality z oblasti jižních Čech – Vodňanska.medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou.přírodní
Medovina se vyrábí kvašením z medového roztoku a následným zráním. Typický poměr medu vůči vodě je 1:2. Do medoviny označované jako "přírodní" se nepřidávají další přísady (jako koření, byliny nebo ovoce). Aroma a chuť medoviny odráží charakteristiku použitého medu.Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.