Vorlíčkovo včelařství
Rodinná farma na Třebíčsku zabývající se chovem včel, získáváním včelích produktů a jejich šetrným zpracováním a výrobou přírodní medoviny osvědčenými vinařskými technologiemi
Medovina je vyráběna studenou cestou, stejně jako se vyrábí víno. Pokud se zvolí tento běžný postup, není potřeba tepelné úpravy nebo vaření medu. Problematické bílkoviny se odstraňují vysrážením po použití bentonitu.
Tomáš Vorlíček vyrábí medovinu výhradně z medu vlastních včelstev, tudíž často nejsou k dispozici všechny vzhledem k tomu, že obhospodařuje omezené množství včelstev a med od jiných včelařů nevykupuje.
Všechny medoviny z Vorlíčkova včelařství jsou v Medovinárně velmi oblíbené a doslova nám tu někdy mizí před očima.
Ocenění:
1. místo ovocná medovina roku 2018
Na jediné soutěži medovin u nás, která se konala v Brně při veletrhu Agrotech, získali v kategorii ovocných medovin 1. místo.
Stříbro v San Franciscu
Na mezinárodní výstavě v San Franciscu v kategorii medovin získali stříbrnou medaili za ovocnou medovinu Clara.
Řazení produktů
Výpis produktů
