Vorlíčkovo včelařství
Rodinná farma na Třebíčsku zabývající se chovem včel, získáváním včelích produktů a jejich šetrným zpracováním a výrobou přírodní medoviny osvědčenými vinařskými technologiemi.
Tomáš Vorlíček vyrábí medovinu výhradně z medu vlastních včelstev, tudíž často nejsou k dispozici všechny vzhledem k tomu, že obhospodařuje omezené množství včelstev a med od jiných včelařů nevykupuje.
Všechny medoviny z Vorlíčkova včelařství jsou v Medovinárně velmi oblíbené a doslova nám tu někdy mizí před očima.
Ocenění:
1. místo ovocná medovina roku 2018
Na jediné soutěži medovin u nás, která se konala v Brně při veletrhu Agrotech, získali v kategorii ovocných medovin 1. místo.
Stříbro v San Franciscu
Na mezinárodní výstavě v San Franciscu v kategorii medovin získali stříbrnou medaili za ovocnou medovinu Clara.





Medovina velmi jemně kořenité chuti kvašená za studena z medovicových medů z Vysočiny.

Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Cabernet. Je vyráběna za studena osvědčenou vinařskou technologií.

Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Cabernet. Tato šarže je dozrávaná v dubovém barikovém sudu.

Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny na trhu.



Medovina velmi jemně kořenité chuti kvašená za studena z medovicových medů z Vysočiny.

Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Cabernet. Je vyráběna za studena osvědčenou vinařskou technologií.


Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Cabernet. Tato šarže je dozrávaná v dubovém barikovém sudu.

Stránka 1 z 1 - 15 položek celkem