Vorlíčkovo včelařství
Rodinná farma na Třebíčsku zabývající se chovem včel, získáváním včelích produktů a jejich šetrným zpracováním a výrobou přírodní medoviny osvědčenými vinařskými technologiemi.
Tomáš Vorlíček vyrábí medovinu výhradně z medu vlastních včelstev, tudíž často nejsou k dispozici všechny vzhledem k tomu, že obhospodařuje omezené množství včelstev a med od jiných včelařů nevykupuje.
Všechny medoviny z Vorlíčkova včelařství jsou v Medovinárně velmi oblíbené a doslova nám tu někdy mizí před očima.
Ocenění:
1. místo ovocná medovina roku 2018
Na jediné soutěži medovin u nás, která se konala v Brně při veletrhu Agrotech, získali v kategorii ovocných medovin 1. místo.
Stříbro v San Franciscu
Na mezinárodní výstavě v San Franciscu v kategorii medovin získali stříbrnou medaili za ovocnou medovinu Clara.
Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových a medovicových medů působí výrazně vinným dojmem.
Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny na trhu.
Višňová medovina zrála 24 měsíců v barrique sudech z amerického dubu. Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny...
Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových medů s macerovanými květy černého bezu.
Speciální šípkovo-rakytníková vinná medovina kvašená s moštem odrůdy Frankovka.
Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Zweigeltrebe. Je vyráběna za studena osvědčenou vinařskou technologií.
Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy Frankovka 2018 výběr z hroznů. Tato šarže je dozrávaná 6 měsíců ve středně vypáleném barikovém sudu z amerického dubu.
Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových a medovicových medů působí výrazně vinným dojmem.
Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny na trhu.
Nejočekávanější novinka podzimu 2021. Velmi intenzívní chuť višní v kombinaci se sladkostí medu řadí tuto medovinu mezi nejlepší ovocné medoviny na trhu. Tato limitovaná edice...
Lahodná medovina vyráběná za studena z nektarových medů s macerovanými květy černého bezu.
Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Zweigeltrebe. Je vyráběna za studena osvědčenou vinařskou technologií.
Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy Frankovka 2018 výběr z hroznů. Tato šarže je dozrávaná 6 měsíců ve středně vypáleném barikovém sudu z amerického dubu.
Stránka 1 z 1 - 22 položek celkem