Lahodně svěží a lehký jablečný cider ve spojení se sladkou chutí hrušek.
cider
Cider je nízkoalkoholický nápoj, který vzniká řízeným kvašením jablečného moštu. K výrobě moštu se používají speciální odrůdy jablek a k výrobě dobrého cideru je potřeba tyto odrůdy umět správně namíchat. Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu dobře zbavuje žízně, výborně osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.
Výrobce Rychnovský cider
Rychnovská sodovkárna má ve svém porfoliu řadu ciderů vyráběných z lokálních jablek z oblasti Orlických hor
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Rychnovská sodovkárna má ve svém porfoliu řadu ciderů vyráběných z lokálních jablek z oblasti Orlických hor
Rychnovský cider je osvěžující alkoholický nápoj. Chuť osloví všechny ty, kteří hledají snadné, příjemné a lehké pití. Rychnovský cider je vyráběn z pečlivě vybíraných jablek, za použití výhradně přírodních surovin a bez chemických konzervantů. Jelikož není vyroben z koncentrátu, ředěn, dokyselován ani aromatizován, jedná se o čistě přírodní produkt s výraznou jablečnou chutí a vůní.