Kód: CZ0082

Výhodná kolekce archívních medovin (velká) (12 ks)

4 999 Kč / ks 5 559 Kč Sleva 10 % 4 131,40 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Kolekce nejchutnějších dlouhodobě vyzrálých a barrique medovin
Možnosti doručení
Kategorie: Zvýhodněné kolekce
Hmotnost: 14.1 kg
Objem: 7 l
Cena/l: 714,14 Kč
Originální název: Výhodná kolekce archívních medovin
Položka byla vyprodána…
Precizně vybraný sortiment
Pečlivý výběr sortimentu
Při výběru dodavatelů je pro nás kvalita na 1. místě! Pak samozřejmě ochutnáváme.
Netajíme složení produktů
Netajíme složení produktů
Většina prodejců záměrně neuvádí složení medovin. U poctivých medovin není co tajit.

Kolekce nejchutnějších dlouhodobě vyzrálých a barrique medovin.

kolekce

V rámci kolekcí vám nabízíme zvýhodněný nákup produktů. Mnohé kolekce medovin jsou buď zaměřené na výběr od konkrétního výrobce anebo na určitý okruh nebo druh medovin.

Složení setu:

  • 1x Hřebečská medovina - Archívní 10letá dezertní medovina (staročeská - z dubového sudu) 0,5 l (Ivana Bakrlíková)

    Dlouhých 10 let v dubových sudech vyzrálá staročeská medovina s výraznou medovou chutí vyváženou 17 druhy koření a bylin.

  • 1x Kubešova medovina - archívní (lesní med) 0,75 l (Jan Kubeš)

    Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková povidla. Dochuť je dlouhá, sametová.

  • 1x Včelovina Whiskey Barrel Aged 0,5 l (Včelco s.r.o.)

    Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 15 měsíců v barikovém sudu od americké whiskey.

  • 1x Herbowy - Miód pitny Trójniak (starý archív 2008) 0,75 l (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)

    Tradiční polská medovina kategorie trójniak (1/3 medu) je vyrobená studenou cestou hlavně z podzimního medu s malým přídavkem jarních medů, bylin a ovocných šťáv. Obsah alkoholu asi 13%.

  • 1x Medovina speciál - z dubového sudu (srbský dub) 0,5 l (Včelařství Třasoňovi s.r.o.)

    Medovina Speciál je vyrobená ze směsi různých druhů medů a medných plástů obsahujících pyl a propolis, zrající v dubovém sudu. Medovina vyniká výrazným medovým a dřevitým buketem. Dochuť je dlouhá s vysokým podílem dubového dřeva.

  • 1x Medovina barrique z akátového medu 0,375 l (Ing. Peter Kudláč - APIMED)

    Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.

  • 1x Staročeská medovina (z dubového sudu - barrique) 0,5 l (Jiří Sláma)

    Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrává v dubových barrique sudech.

  • 1x Clara Barrique (červená vinná) 0,75 l (Tomáš Vorlíček)

    Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy Frankovka 2018 výběr z hroznů. Tato šarže je dozrávaná 6 měsíců ve středně vypáleném barikovém sudu z amerického dubu.

  • 1x Medovina barrique 0,375 l (ABELLES apis s.r.o.)

    Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa

  • 1x Lubelski - Miód pitny Półtorak - Poltorak 0,75 l (Apis)

    Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce.

  • 1x Medové víno z Českého lesa - archívní (javorový med) (2018) 0,5 l (Jaroslav Lstibůrek)

    Zlatavý nápoj, ve kterém vyniká chuť a vůně javorového medu. Celkový dojem je harmonický a víno je dobře pitelné. Medové víno je vyrobené ze snůšky javoru v roce 2018 a dozrávalo přes 2 roky.

  • 1x Archívní šumivá medovina Mana z medovicového medu - polosladká (2008) 0,75 l (Franc Oder)

    Jedinečná polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z medoviny prokvašené z lesního medovicového medu.

Fotografie setu může být ilustrativní. Vždy platí, co je uvedeno v popisu produktu. Občas musíme z důvodu nedostupnosti některých položek upravovat skladbu setů a ne vždy je stihneme hned přefotit.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: