kolekce: V rámci kolekcí vám nabízíme zvýhodněný nákup produktů. Mnohé kolekce medovin jsou buď zaměřené na výběr od konkrétního výrobce anebo na určitý okruh nebo druh medovin.
Složení setu:
- 1x Medové víno z Českého lesa - archívní (javorový med) (2018) 0,5 l (Jaroslav Lstibůrek)
Zlatavý nápoj, ve kterém vyniká chuť a vůně javorového medu. Celkový dojem je harmonický a víno je dobře pitelné. Medové víno je vyrobené ze snůšky javoru v roce 2018 a dozrávalo přes 2 roky.
- 1x Staročeská medovina (z dubového sudu - barrique) 0,5 l (Jiří Sláma)
Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrává v dubových barrique sudech.
- 1x Kubešova medovina - přírodní archívní (lesní med) 0,75 l (Jan Kubeš)
Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková povidla. Dochuť je dlouhá, sametová.
- 1x Hřebečská medovina - Archívní 10letá dezertní medovina (staročeská - z dubového sudu) 0,5 l (Ivana Bakrlíková)
Dlouhých 10 let v dubových sudech vyzrálá staročeská medovina s výraznou medovou chutí vyváženou 17 druhy koření a bylin.
- 1x Medovina speciál - z dubového sudu (srbský dub) 0,5 l (Včelařství Třasoňovi s.r.o.)
Medovina Speciál je vyrobená ze směsi různých druhů medů a medných plástů obsahujících pyl a propolis, zrající v dubovém sudu. Medovina vyniká výrazným medovým a dřevitým buketem. Dochuť je dlouhá s vysokým podílem dubového dřeva.
- 1x Clara (Barrique) (červená vinná) 0,75 l (Tomáš Vorlíček)
Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy Frankovka 2018 výběr z hroznů. Tato šarže je dozrávaná 6 měsíců ve středně vypáleném barikovém sudu z amerického dubu.
- 1x Medovina barrique 0,375 l (ABELLES apis s.r.o.)
Jemná bariková medovina s vůní dubového dřeva a tóny vanilky kvašená ze směsi květových medů, z nichž v chuti zůstala velmi výrazná lípa
- 1x Lubelski - Miód pitny Półtorak - Poltorak 0,75 l (Apis)
Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce.
- 1x Herbowy - Miód pitny Trójniak (starý archív 2008) 0,75 l (PASIEKA JAROS Sp. z o.o.)
Tradiční polská medovina kategorie trójniak (1/3 medu) je vyrobená studenou cestou hlavně z podzimního medu s malým přídavkem jarních medů, bylin a ovocných šťáv. Obsah alkoholu asi 13%.
- 1x Archívní šumivá medovina Mana z medovicového medu - polosladká (2008) 0,75 l (Franc Oder)
Jedinečná polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z medoviny prokvašené z lesního medovicového medu.
- 1x Medovina barrique z akátového medu 0,375 l (Ing. Peter Kudláč - APIMED)
Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.
- 1x Včelovina Whiskey Barrel Aged 0,5 l (Včelco s.r.o.)
Výrazný a delikátně whiskovitý charakter získává tato Včelovina, která dozrávala 15 měsíců v barikovém sudu od americké whiskey.
Fotografie setu může být ilustrativní. Vždy platí, co je uvedeno v popisu produktu. Občas musíme z důvodu nedostupnosti některých položek upravovat skladbu setů a ne vždy je stihneme hned přefotit.
Kvalitní produkty v Medovinárně
Medovinárna prodává pouze produkty a medoviny od lokálních nebo prověřených výrobců. Při výběru našeho sortimentu je primární kritérium jeho kvalita. Neprodáváme méně kvalitní nebo průmyslové výrobky jen proto, že mají také svojí cílovou skupinu nebo bychom na nich měli větší marži.
Naši zákazníci vyhledávají Medovinárnu právě proto, že zde najdou sortiment, kterému mohou důvěřovat a stačí si jen vybrat produkt nebo medovinu, která jim chutná. Máme tak široký výběr, že si oblíbenou medovinu v něm najde úplně každý.
V případě, že si nevíte rady s výběrem, napište e-mail na eshop@medovinarna.cz nebo vložte dotaz k produktu.
Další informace o produktu můžete nalézt na portále Degustační klub pod kódem produktu CZ0082.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.