Kód: SK0452A | Značka: Včelco

Včelco - Divá včela (medový cider s chmelem) - 0,75 l 4,9%, sklo

119 Kč / ks 98,35 Kč bez DPH
Na dotaz
Svěží medový cider Divá včela je vyráběn s přídavkem chmele. Skvělé pití na léto, na piknik, při posezení s přáteli.
Možnosti doručení
Kategorie: Medové cidery
Hmotnost: 1.4 kg
Země původu: Slovensko
Výrobce: Včelco s.r.o.
Příchuť: chmelová, jablečná
Alkohol: 4,9%
Objem: 0,75 l
Cena/l: 158,67 Kč
Originální název: Divá včela - medový sajder s chmelom
Složení: voda, jablečná šťáva, med, chmel
Konzervanty: siřičitany, E202
Cena na prodejně: 130,00 Kč
Položka byla vyprodána…

Svěží medový cider Divá včela je vyráběn s přídavkem chmele. Skvělé pití na léto, na piknik, při posezení s přáteli.

Cider DIVOKÁ VČELA je kvašený nízkoalkoholických nápoj z jablečné šťávy, včelího medu a za studena přidaného chmele.

Příjemnou svěží kyselost jablečné šťávy byla obohacena pohlazením včelího medu. Za studena přidané aromatické odrůdy chmele tvoří květinově citrusovou dimenzi tohoto unikátního osvěžení.

Medový cider

Klasický jablečný cider kvašený spolu s medem nebo medem doslazený

Jsme oficiálními dovozci medoviny a cideru do České republiky. V případě nákupu na firmu vás tedy ušetříme všech administrativních procesů spojených se spotřební daní.

Výrobce Včelco

Firma Včelco sídlí na úpatí Malých Karpat ve Smolenicích přímo pod majestátním Smolenickým zámkem. Vyrábějí širokou škálu druhů medovin a nebojí se experimentovat. Každá lahev je prvotřídní kvality.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Firma Včelco sídlí na úpatí Malých Karpat ve Smolenicích přímo pod majestátním Smolenickým zámkem. Vyrábějí širokou škálu druhů medovin a nebojí se experimentovat. Každá lahev je prvotřídní kvality.

Společnost Včelco byla založena v roce 2007 a jak zakladatelé zdůrazňují, jedná se o "malou výrobu s velkým srdcem". Již následující rok získali 1. medaili na nejprestižnější mezinárodní soutěži Mazer Cup v Americe a to je hodně motivovalo v další práci.

Pavol Kudláč, spolumajitel firmy, původně působil se svým bratrem ve společnosti Apimed. Společně se již od dětství věnovali včelám a velmi brzy začali vyrábět svoji první medovinu. V počátcích využívali prostory, kde se vyráběla Trenčianská medovina. V roce 2007 se rozhodl jít se svými přáteli trochu jiným směrem, jak sám řekl "víc se s medovinou piplat" a založili značku Včelco.

Málo se ví, že do roku 2008 byla Včelovina vyráběna vařená, od roku 2009 teprve nevařená novým šetrnějším technologickým postupem při zachování stejného složení medů a stejné receptury.

Včelovina Originál byla doplněná v dalších letech Včelovinou Špeciál dozrávanou v dubových sudech. Později byly přidány další druhy medovin, jako Přírodní nyní Klasická medovina, Prešporská a nejrůznější ovocné medoviny, z nichž ve stálé nabídce je Rybízová medovina. Prémiové řady drží Barrique Včeloviny dozrávané v různých druzích dřevěných sudů. Oblíbené jsou ty sarže, které se nechávaly ležet v použitých sudech po jiném alkoholu (rumy, whiskey apod.).
Některé řady medovin byly postupně nahrazeny jinými. Například svěží ovocné Bobulky byly nahrazeny v roce 2020 novou řadou Craft Včelovin.

Díky značné oblíbenosti Včelco medovin a přátelským vztahům s výrobcem nám v Medovinárně neunikne žádná limitovaná edice. Dozvíte se nejpodrobnější informace o produktech, kde za každým stojí jedinečný příběh a obrovské úsilí a nadšení celého Včelco týmu.