Nezapomínejte nakupovat medovinu i pro sebe! ;-)
Kód: PL0451B | Značka: Augustowska Miodosytnia

Augustowska Miodosytnia - Podpiwek Augustowski na Miodzie (Nealkoholické medové pivo) - 0,33 l 0,5%, sklo

94 Kč / ks 77,69 Kč bez DPH
Skladem (>10 ks)
Podpiwek Augustowski "na medu" je tradiční řemeslně osvěžující nápoj, který byl v Podlasí kdysi běžný. Krátký proces fermentace kvasinek mu dává jedinečný charakter s produkcí minimálního obsahu alkoholu asi 0,5%.
Možnosti doručení
Kategorie: Medové pivo
Hmotnost: 0.6 kg
EAN: 5907688769005
Země původu: Polsko
Výrobce: Augustowska Miodosytnia Paweł Kotwica Piotr Piłasiewicz S.C.
Alkohol: 0,5%
Objem: 0,33 l
Cena/l: 284,85 Kč
Originální název: Podpiwek Augustowski na Miodzie
Složení: voda, med (5%), pražené žito, čekanka, cukrová řepa, chmel
Pořadí novinky: M0584
Cena na prodejně: 105 Kč
Cena Degustační klub: 85 Kč
Precizně vybraný sortiment
Pečlivý výběr sortimentu
Při výběru dodavatelů nejdříve prověřujeme kvalitu a pak teprve ochutnáváme.
Netajíme složení produktů
Netajíme složení produktů
Většina prodejců záměrně neuvádí složení medovin. U poctivých medovin není co tajit.

Podpiwek Augustowski "na medu" je tradiční řemeslně osvěžující nápoj, který byl v Podlasí kdysi běžný. Krátký proces fermentace kvasinek mu dává jedinečný charakter s produkcí minimálního obsahu alkoholu asi 0,5%.

Chuť Podpiwku je zdůrazněna nahrazením cukru medem. Zcela přírodní pasterizovaný výrobek neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, aromata ani konzervanty.

Medové pivo

Medové pivo nebo s pivo s výrazným přídavkem medu.

Proces výroby

Tato medovina byla vařená před kvašením. Tepelný postup má určité technologické výhody, nicméně dochází k poškození některých drahocenných složek medu, zejména při delším varu. V chuti výrobní proces nepoznáte, ale pro vařené medoviny je typické, že jsou zlatavější barvy, neboť při vysokých teplotách med částečně karamelizuje.

Jsme oficiálními dovozci medoviny a cideru do České republiky. V případě nákupu na firmu vás tedy ušetříme všech administrativních procesů spojených se spotřební daní.

Výrobce Augustowska Miodosytnia

Zakladatelé Piotr Piłasiewicz a Paweł Kotwica se rozhodli obnovit výrobu medoviny v severovýchodním Polsku založenou na tradicích této polsko-litevské oblasti. Přicházejí se zajímavými druhy medovin

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Zakladatelé Piotr Piłasiewicz a Paweł Kotwica se rozhodli obnovit výrobu medoviny v severovýchodním Polsku založenou na tradicích této polsko-litevské oblasti. Přicházejí se zajímavými druhy medovin

Myšlenka vytvoření Augustowska Miodosytnia se zrodila z našeho zapojení do obnovy včelařství a ochoty sdílet zkušenosti s domácí výrobou medoviny. Stejně jako v případě chovu včel včel je výroba medu krásná stará polská tradice, vytlačená z trhu a povědomí veřejnosti prostřednictvím popularizace ekonomičtějších forem produkce. Otevřeli jsme Augustowska Miodosytnia, abychom tradičním způsobem vyráběli medoviny nejvyšší kvality s použitím pouze přírodních surovin získaných z pralesa Augustów a sousedních oblastí. Část zisků alokujeme na rozvoj včelařství podporou činnosti Bratrstva Bartne, ze kterého pocházíme. Recepty našich medoviny jsou odvozeny z bohaté tradice výroby medoviny v polsko-litevském společenství. Chceme znovu vytvořit chutě, které potěšily naše předky. Podle této zásady jsme jako první v Polsku zahájili výrobu zapomenutého Zbicieńu.

Správná výroba medoviny začíná rozpuštěním medu v dávce vody vhodné pro daný recept. Poté se zahřeje a vaří s kořením a kořením. Tak se vyrábí medová mladina, která se pak čerpá do nerezového fermentačního tanku, intenzivně míchá a po vychladnutí se přidávají kvasnice. Po první fázi kvašení, tedy zhruba po 3–12 týdnech, v závislosti na druhu medu (po tzv. Turbulentním kvašení) jde med do další fáze výroby, během níž klidně zraje, čiří a získání „charakteru“ s časem. Trvá to 3 až 12 měsíců. Med se plní do lahví, když jak laboratorní testy, tak organoleptické testy potvrdí jeho správnou „sílu“, stejně jako chuť, barvu a vůni. V rámci jednoho výrobního procesu se vyrobí přibližně 1300 lahví alkoholu. Například - k výrobě Trójniaku potřebujeme celý rok. Nechceme urychlovat přirozené procesy, protože víme, že na dobré nápoje se vyplatí počkat.

Výrobní společnost : Augustowska Miodosytnia Paweł Kotwica Piotr Piłasiewicz S.C.

POTVRĎTE PROSÍM, ŽE VÁM JIŽ BYLO 18 LET.

VSTUPUJETE DO SEKCE, KDE PLATÍ NAŘÍZENÍ STÁTU

ZÁKAZ PRODEJE ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ OSOBÁM MLADŠÍM 18 LET