Methegliny, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století. Prešporská medovina je vyrobena klasickou metodou, tj. prokvašením roztoku...

Medovina vyrobená podle originální receptury z nejlepších druhů slovenských medů je držitelkou spousty světových ocenění. Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým...

Medovina s příchutí bezinky vyráběná studenou cestou. Medovina sytě slámové barvy, ve vůni i v chuti jsou dominantní květy černého bezu. Dochuť středně plná, kratší, příjemně...

Medovina růžovooranžové barvy vyrobená z květového medu, bylin a koření. Dochuť velmi dlouhá, jemně bylinková s lehkou, ale velmi příjemnou hořčinkou. Při pití krásně prohřívá.

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrává v...


Bylinnou medovinu vyrábíme dle tradiční receptury za studena z medu našich včel. Med nevaříme. Tato medovina dlouhou dubu dozrávala společně se směsí bylin a koření. Její chuť...

Medové víno s chilli je vyráběno studenou cestou a má příjemnou vůni po koření a jemnou pálivou chuť po chilli.

Tradiční slovenská řemeslná medovina kvašená z květových medů a křišťálově čisté vody z Liptovských hor velmi jemné chuti. Jemný přídavek kořenících přísad, které téměř nepoznáte.

Jemné tóny vyluhovaných mandlí zlehka dokreslují medovou chuť tradičně vyráběné medoviny.

Decentně nahořklá ořechová příchuť je oblíbenou variantou medoviny z jižních Čech.

Opravdu jemně skořicový nádech této medoviny nijak nepřekresluje typický medový charakter tradičního nápoje našich předků.