Medoviny, Strana 33
-
Sezónní medoviny
-
oceněné
-
přírodní
-
jednodruhové
-
kořeněno-bylinné
-
ovocné - melomely
-
archívní a barrique
-
limitované edice
-
nízkoalkoholické
-
frizzante / perlivé
-
šumivé ("šampaňské")
-
vyráběné studenou cestou
-
dárkové
-
doporučené na ohřev
-
v keramice
-
v kanystrech
-
v bag-in-boxech
-
po kartonech
-
malá balení
-
aromatizované
-
dezertní
-
podle sladkosti
-
podle země výroby
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".
Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Zweigeltrebe. Je vyráběna za studena osvědčenou vinařskou technologií.
Pro podporu trávení jako digestiv doporučovaná hořká medovina s intenzivní kombinací 21 druhů koření a bylinek.
Středně sladká medovina s jemnou příchutí vyluhované skořicové kůry.
Medovina z Vysočiny, se směsí 14 bylin a koření a chmele dochucená višňovým sirupem. Výrazná aromatická chuť višně dodává medovině zajímavý nádech, který oceňují zejména ženy....
Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.
Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.
Hořko-sladká chuť originální, bylinkové a za studena vyráběné medoviny výjimečně vhodná ke zklidnění zažívání jako digestivum.
Medová vůně a chuť upoutá u této originální medoviny vyráběné za studena z beskydských medů.
Tekovská medovina s jemným přídavkem přidání koření a bylinek.
Aktuální varianta Tekovské medoviny je vyráběna již bez přidání koření a bylinek a zachovává si výrazně přírodní charakter.
Limitovaná edice medoviny jako bájného nápoje lásky v exkluzívní ovocné podobě.
Prémiová řada Hřebečské medoviny. Medovina zrála na dubovém dřevě po portském víně. Ocenění Mls Pardubického kraje 2020.
Studenou cestou vyráběná melomela. Medovina tmavě cihlové barvy s fialovými odlesky. V aromatice můžete cítit aroniový likér a ibiškový květ, v chuti dominuje bobulové ovoce s...
