Prodej po kartonech, Strana 4
Řazení produktů
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Výpis produktů
Příjemná medová chuť této klasické medoviny byla ceněným nápojem našich předků.
Jemné tóny vyluhovaných mandlí zlehka dokreslují medovou chuť tradičně vyráběné medoviny.
Decentně nahořklá ořechová příchuť je oblíbenou variantou medoviny z jižních Čech.
Medovina vyráběná kvašením ze tří druhů medu a vyzrálá v dubových sudech, výjimečně lahodné chuti, která právem získala v roce 2013 ocenění "Nejlepší medovina světa".
Medovina prokvašená s moštem červené odrůdy vína Zweigeltrebe. Je vyráběna za studena osvědčenou vinařskou technologií.
Jemně hořká medovina z Vysočiny je originální rodinnou recepturou, která díky složení bylinek zajistí dobré trávení i duševní pohodu.
Středně sladká medovina s jemnou příchutí vyluhované skořicové kůry.
Medovina z Vysočiny, se směsí 14 bylin a koření a chmele dochucená višňovým sirupem. Výrazná aromatická chuť višně dodává medovině zajímavý nádech, který oceňují zejména ženy....
Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.
Archívní medovina dozrávala přibližně 1 rok v barikovém sudu z amerického dubu. V roce 2015 získala ocenění "Nejlepší medovina světa". Je kvašena převážně z akátového medu.
