Značky
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby


Medovina ríbezľa patrí do nového produktového radu medovín značky APIMED, v ktorých sa po prvýkrát spája chuť medu so 100% prírodnou ovocnou šťavou.

Medovina višňa patrí do nového produktového radu medovín značky APIMED, v ktorých sa po prvýkrát spája chuť medu so 100% prírodnou ovocnou šťavou.

Ořechy sklízené před sv.Annou dodávají výraznou hořce-ořechovou chuť, kterou nenajdete v jiné české medovině.

Pro podporu trávení jako digestiv doporučovaná hořká medovina s intenzivní kombinací 21 druhů koření a bylinek.

Původní receptura klášterní medoviny s 9 druhy koření a bylin navodí klidnou a duchovní atmosféru.

Znamenitá kombinace klasické medoviny dochucené chmelem, zázvorem a dalšími druhy koření a bylin vás okouzlí v zimním období mírně ohřátá.

Jednoznačně okouzlující medovina silně intenzivní ve vůni a chuti pro všechny, kteří milují skořici.

Staročeská medovina ochucená tradičním kořením a bylinkami vás po všech stránkách zklidní a uvede do pohody.

Klasická medovina z medů hřebečských vrchů na pomezí Čech a Moravy. Základní medovina bez přísad. Vyrobená z tmavého melicitózního medu.

Včely jsou naše radost. Medovinu máme rádi. Medovina je med proměněný fermentací na medové víno. Náš med pochází z Vysočiny.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin.

Jedinečný recept této nejstarší slovenské medoviny má své počátky v roce 1973, kdy započala novodobá renesance medoviny.

Výrazně tmavá barva a jemně nahořklá chuť nemá svůj původ v lesní medu, ale v pečlivě vybraném koření a bylinkách.

Radomilická medovina je vyráběna z květového medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Je obohacena o propolis, což medovině zaručuje výraznější chuť pryskyřice. Je specifická svou zlatavě – měděnou barvou.

Radomilická medovina je vyráběna z lesního medu oblasti jižních Čech – Vodňanska. Na výrobu je použit med z pozdních letních snůšek. Medovina má výraznější chuť i barvu. Potěší milovníky sladší chuti.

Radomilická medovina je vyráběna z včelího květového medu nejvyšší kvality z oblasti jižních Čech – Vodňanska. Z výroba medoviny probíhá studenou cestou pro zachování všech vlastností medu.

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska.

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska.

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje.

Sladká intenzivní medová chuť s delikátním kořenitým podtónem vyráběná s úctou ke včelám.

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky.


Domácí medovina méně sladká z medu přímo od včelaře vařená podle staré receptury a zvýrazněná zázvorem.

Klasická medovina příjemné medové chuti, vyrobená z květových medů, zejména slunečnice, chutí jemně medové s náznakem sušené švestky.

Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století.

Jediná limitová řada kvašená se štvestkami. Vynikající aroma a chuť, které vás okouzlí svojí výjimečností.

Medovina vyráběna studenou cestou kvašením z lipového medu z národní přírodní rezervace Týřov, poblíž Skryjí na Křivoklátsku. Medovina vyniká výrazným typickým aroma lípy, ale současně je jemná v chuti.


Svěží ovocně-medová chuť je dosažená přidáním šťávy z černého rybízu v průběhu výroby a výrazně připomíná až rybízové víno.

Divoká višňová chuť mladé medoviny ze zralých a voňavých višní. Oproti třešním jsou višně aromatičtější a mají o něco větší říz. Chutná skvěle na ledu i ohřátá.

Medovina vyrobena studenou cestou a kvašením z květového medu s přídavkem australského chmele, který se používá pro pivní styl typu IPA. Medovina je v procesu výroby dvakrát chmelená.

Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený výtažkem z citrusů a léčivých bylin.

Aperitiv vyrobený na bázi medoviny, obohacený zázvorovým výtažkem a výtažkem z léčivých bylin.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin.

Velmi aromatická a příjemná medovina kvašená a vyráběná studenou cestou. Výrazná intenzívní vůně bezinky, krásná zlatavá barva a vyvážená sladko-kyselá chuť.

Chuť medu a sušeného šípku. Kvašená medovina vyráběná studenou cestou z křivoklátských medů. Šípek se projevil intenzívní barvou, příjemným svěžím aroma a plnou chutí, kterou charakterizuje výrazná sladkost vyvážená hořkostí a jemnou kyselinkou.


Vinná melomela pyment je vyrobená z hroznů Rulandského modrého a květového medu, ovocitého buketu po červém rybízu, plné chuti s vyšší tříslovinou,