Trójniaky
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Způsob výroby
Výpis produktů

Příjemně sladká polská medovina, která vás zahřeje v každém doušku jemnými hořkými tóny. Vysoce kvalitní trójniak, který za svou harmonickou a vyváženou sladkost vděčí dlouhé...

Zachovává hodnotu medu, protože není podroben tepelné úpravě. Jeho medové aroma a lehce nasládlá, jedinečná chuť pochází z pečlivě vybraných ušlechtilých včelích medů...

Tato medovina má vinnou, relativně sladkou chuť. Aróniová šťáva a koření přidané během kvašení dávají vzniku její zajímavé chuti.

Vyrobeno z tmavého nektarového medu se silnou chutí a vůní, doplněné bylinkami a kořením. Má jemnou chuť, kterou zjemňují alpské byliny.

Lehká polosuchá medovina vyráběná se směsí koření a dodatkem šťávy z brusinek

Medovina je vyrobena z jemného nektarového medu s přídavkem švestkového moštu. Kromě toho se přidává směs koření, která doplňují charakteristickou hořko-sladkou příchuť.

Tento polský trójniak je vyroben kvašením z aromatického včelího medu s přídavkem ovocných šťáv a koření. Na medovinu bylo použito 33% medu.

Svařená medové víno je trójniak s jemnou kořeněnou a citrusovou chutí.

První řemeslná medovina Apis s přídavkem chilli papriček a zázvoru.

Staropolski Tradycyjny Trójniak je první polská medovina, která se může pochlubit evropskou značkou Tradiční zaručená specialita

Polosladká ovocná polská medovina "Svařená švestka" je vyráběná s přídavkem skořice. Ohřátá je vynikající.

Tento polský Trójniak je jemně nasládlý, s výraznou chutí zralé švestky. Vyrábí se spojením 1 objemového dílu medu se 2 objemovými díly vody, kde více než 30% vody bylo...

Osvěžující chuť medu spojená s hořkostí citrusových chmelů. Vařená polská medovina, dvakrát filtrovaná, s přídavkem chmele citra.


Polská medovina kategorie Trójniak je kvašená z jednoho dílu medu a dvou dílů vody. Je vyráběna podle rodinného receptu a studenou cestou.