Dezertní medoviny, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby


Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce.

Ušlechtilý výrazně sladký polský „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.

Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...

Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je...

Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce.

Sametová vůně a chuť získaná mmj. přidáním ovocné malinové šťávy.

Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže

Vyrábí se s malým přídavkem šťávy z lesního ovoce.