Dezertní medoviny, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby
Medovina Dwójniak Klasztorny přináší zpět bohaté dědictví metheglinů vytvořených v klášterních sklepech.
Velmi sladká polská ovocná medovina "Svařená malina" s kardamomem, na jejíž výrobu bylo použito 50% medu. Medovina s malinovou příchutí spojující medovou nótu s aromatickým...
Ušlechtilý výrazně sladký polský „dwójniak“, který vznikl kvašením medu, čerstvě lisované malinové šťávy a vody. Je dozrávaný 3 roky.
Medovina vyrobená v klasickém polském stylu "dwójniak" - pouze z vody a medu. Je to medovina vařená, což znamená, že se směs vody a medu před kvašením povaří.
Ušlechtilý polský dwójniak s přídavkem ovoce z lokálního hruškového sadu. Obsahuje 50% medu a čerstvě vylisovanou hruškovou šťávu. Medovina výrazně vyzrálá, jemná, s vysokou...
Jabłkowy je polská medovina kategorie Dwójniak a současně melomela, což znamená, že základem před prokvašením je 50% konkrétně různodruhového květového medu a 30% obsahu vody je...
Półtorak se vyrábí za studena z dvou dílu medu a jednoho dílu vody s přídavkem ovocné šťávy a koření.
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže
Sif je severská bohyně obilí, úrody a plodnosti, manželka Thórova. Je nesmírně krásná, na což velmi žárlil Loki. Ten ji jednou v noci ostříhal vlasy. Ostříhání bylo pro...
Nejvíce sladká medovina s výrazným buketem, vyrobená s přídavkem ovoce - malin a divoké růže