Methegliny, Strana 9
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby

Suchá perlivá medovina vyrobená z ručně sbíraných bezových květů z oblasti Bergenu a citronu. Kvašená druhotně v tanku.

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrávala v...

Medovina z Vysočiny obohacená 14 druhy bylinek a chmelem a doporučujeme ji pro ohřívání.

Tradiční medovina je dokonalou harmonií chuti a vůně květového medu ze slovenských luk, jemně podbarveného voňavými bylinkami zvýrazňujícími její výjimečnost a eleganci.

Velmi jemná chuť a intenzivní medová vůně. Dominikański Dwójniak se vyrábí pomocí speciální aromatické směsi.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin.

Originální kombinace za studena vyráběné medoviny, vybraných BIO bylin a šťávy z hroznů vytváří typickou a vyváženou sladko kyselou chuť.



Výrazně tmavá barva a jemně nahořklá chuť nemá svůj původ v lesní medu, ale v pečlivě vybraném koření a bylinkách.

Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století. Prešporská medovina je vyrobena klasickou metodou, tj. prokvašením roztoku...


Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin. Ochutnávková nebo malá dárková varianta v krásné designové lahvi.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin ve vánoční edici jako skvělý malý dárek, který potěší jako příjemná pozornost pro...


Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin. V Trnavské medovině jsou ukryty dary slunce, rozmanitost a nekonečná pestrost...

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrávala v...

Staletími prověřená kombinace 21 druhů tradičního koření a bylinek až dokonale vyvažuje medovou chuť slavného staročeského alkoholického nápoje. Staročeská medovina dozrává v...


Moderní výrobní technologie umocňuje sílu starého receptu včelaře Fádliho z přelomu 17. a 18. století. Prešporská medovina je vyrobena klasickou metodou, tj. prokvašením roztoku...

Jemné tóny vyluhovaných mandlí zlehka dokreslují medovou chuť tradičně vyráběné medoviny.