Medoviny vyráběné studenou cestou, Strana 17
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Sladkost
Typ medu
Země původu
Způsob výroby


Medovina granátově červené barvy. V aromatice dominuje černý rybíz a drobné bobulové ovoce, chuť je velmi osvěžující, ovocitá, s tóny rybízu a grenadiny doplněná velmi příjemnou...


Medovina kvašená studenou cestou z květových medů je světle zlatavé barvy. Ve vůni dominují květy podbarvené limetkou a mučenkou. Chuť osvěžující medová a hravá.


Hořko-sladká chuť originální, bylinkové a za studena vyráběné medoviny výjimečně vhodná ke zklidnění zažívání jako digestivum.

Lehké kyselinky připomínající révová vína spolu ostrou chutí černého rybízu znamenitě vyvažují medový nápoj.

Vášnivě višňová melomela po několika doušcích oživí vaše tajná přání a skryté sny.



Archívní medovina vyráběná studenou cestou a kvašením lesních medovicových medů. Medovina sytě starozlatavé barvy, ve vůni cítíte ořechy s medem, v chuti heřmánek a hrušková...


Znamenitá vůně a chuť medoviny z akátového medu je zážitkem, který si žádný příznivec dobré medoviny nenechá ujít.

Jednodruhová medovinka Original Dr. Bojda

Lehká svěží polosladká medovina s nízkým obsahem alkoholu ve stylu metheglinu se zázvorem a trochou máty. Je vyráběná ve Španělsku a jedná se o limitovanou edici pro rok 2021.

Novinka HIDROMIEL HELA z produkce španělského výrobce Hidromiel Odin. Lehká nízkoalkoholická (4%) medovina (tzv. session mead), jemně perlivá, sladkokyselá i peprná.

Archivní přírodní medovina vyrobená studeným procesem, zachovává veškeré živiny obsažené v medu. Neobsahuje konzervanty a jiné chemické látky. Medovina byla založena v roce 2013.


Unikátní suchá šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny z květového medu

Jedinečná polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z medoviny prokvašené z lesního medovicového medu.

Výjimečná polosladká šumivá medovina ze Slovinska vyráběná druhotným kvašením v lahvi z dlouhodobě vyzrálé medoviny kvašené z květových medů.

