Norská medovina
Nejprodávanější
Značky
Nízkoalkoholická jemně perlivá norská medovina je výsledkem spolupráce s přáteli z Augustowska Miodosytnia v Polsku. Spojili jsme síly a vyrobili osvěžující moderní medovinu z...
Vynikající a pikantní polosladká norská medovina vyráběná s kombinací borůvkové, malinové a jahodové šťávy chuťově podtržená chilli a vanilkou.
Suchá perlivá medovina vyrobená z ručně sbíraných bezových květů z oblasti Bergenu a citronu. Kvašená druhotně v tanku.
Velmi sladká norská melomela vyrobená po vzoru tradičních norských vaflí s borůvkovým džemem.
Sladká norská medovina jantarové barvy a hutné chuti vyrobená ze tří druhů medu: španělského kaštanového, lokálního vřesového a horského etiopského medu.
Norská medovina je poctou složitému duchovnímu světu Vikingů. Vyrábí se bez vody, pouze s tmavými bobulemi a medem – a samozřejmě s malou dávkou medového kouzla. Seidekunst je...
V Mjøderiet dělají megamix každý rok. Jedná se o unikátní směs různých medovin a/nebo přísad, se kterými pracovali po celý rok. Poté do směsi přidají další ingredience a...
Glød je norská vánoční medovinová verze svařeného červeného vína. Medovina je opravdu příjemně lahodná vyvážená a krásné spojuje přirozené třísloviny červeného vína se sladkostí...
Suchá svěží medovina s rebarborou vyrobená na počet bohyně lásky a plodnosti. Je kyselejšího citrónového základu s velmi jemnou hořkostí.
Polosladká svěží medovina s černým čajem, zázvorem a citronem. Svěží vůně a jemné vyvážené a dlouhé chuti
Vynikající sladká norská medovina kvašená z kaštanového medu dozrávaná 6 měsíců v Bourbon barelu.
Sladká norská medovina vyráběná spolu s jablečným moštem a dochucená skořicí a vanilkou a dozrává 1/2 roku v dubových sudech
Polosladká norská medovina vyrobená spolu s pomerančovou šťávou a kůrou. Mjød je víno vyrobené z medu a má prastaré kořeny v Norsku.
Sladká norská vanilková medovina vyrobená z karamelizovaného smíšeného a 30% vřesového medu ve stylu Bochet. Katla je pojmenována po slavné islandské sopce