Sladké medoviny
Nejprodávanější
Značky
Druh medu
Příchuť
Typ medu
Země původu
Způsob výroby


Medovina Doble Miel z pomerančových květů obsahuje dvakrát více medu použitého pro kvašení než původní Odinův recept. Zcela řemeslná výroba bez cukru, barviv, aromat a...

Medovina s příchutí mandle je vyrobená alkoholovým kvašením z květového včelího medu. Čistá medová chuť a vůně je doladěna přírodním výtažkem mandle.

Medovina s příchutí vlašského ořechu je vyrobená alkoholovým kvašením z květového včelího medu. Čistá medová chuť a vůně je jemně doladěná aromatem vlašského ořechu.

Medovina s příchutí višně je vyrobená alkoholovým kvašením z květového včelího medu. Jemným doladěním aromatu cherry dostává medovina osvěžující ovocný nádech.

Světově proslavená trnavská medovina z květových medů jemně dochucená výtažky koření a bylin.

Rybízová medovina patří do nové produktové řady medovin značky APIMED, ve kterých se spojuje chuť medu se 100% přírodní ovocnou šťávou z černého rybízu.

Lípa jako symbol slovanstva dala původ nejdůležitější medové složce této kvašené medoviny z Trnavska. Jedinečné dílo dokonalé harmonie přírody a vybraných druhů medu je ukryto v...

Slámovým vínům se blíží charakter této medoviny vyrobené převážně z akátových medů nejjižnějších oblastí Slovenska. V této medovině se unikátním způsobem snoubí lahodná chuť a...

Originální medovina vyrobená převážně z lesních medů s typickými tóny pryskyřice určená pro opravdové medovinové labužníky. Možná vás inspiruje k tomu, abyste zamířili k...

Tato višňová medovina patří do nové produktové řady medovin značky APIMED, ve kterých se spojuje chuť medu se 100% přírodní ovocnou šťávou.

Medovina vynikajícího aroma a chuti, kterou získala z květu černého bezu. Je vyráběná studenou cestou z medů oblasti CHKO Broumovsko.


Slaďoučká borůvková medovina je lahodný alkoholický nápoj vyrobený přírodním kvašením květového medu a šťávy z borůvky, která dodává medovině osvěžující ovocný nádech.

Oblíbená aromatizovaná mandlová medovina. Aroma a chuť mandlí je příjemně pikantní a dodává medovině sváteční osobnost.